News

Ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor! Antena 1 îl plătește regește pe colegul Deliei și al lui Cheloo

23.03.2019 | 14:11
Ce salariu castiga Mihai Bendeac la iUmor!

Cu toții se întreabă ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor! Cu siguranță, chiar și colegii săi jurați, Delia și Cheloo ar vrea să știe exact câți bani câștigă actorul de la faimoasa emisiune transmisă de Antena 1. Din declarația de avere a tatălui său, actorul câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună!

Salariu imens pentru Mihai Bendeac la iUmor

Cea mai mare parte a banilor i-a transferat sub formă de cadou tatălui său, Dănuț Bendeac. Informația apare în declarația de avere a lui Bendeac Senior, făcută în calitate de inspector la Agenția Domeniilor Statului.

Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat într-un depozit deschis la o bancă din București. Tatăl lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este văzut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament și o vilă din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

salariu Mihai Bendeac
La iUmor, Mihai Bendeac si-a negociat un salariu mai mare decat cel de la iComedy

Mihai Bendeac câștiga 7 mii de euro pe lună în 2016!

Mihai Bendeac a preferat întotdeauna să nu-și bată prea mult capul cu banii și a pus pe numele părinților cam tot ce a câștigat, precum și bunurile pe care le-a achiziționat. Anul trecut, el i-a mai făcut un cadou generos tatălui său, în valoare de 376.208 lei (83.000 euro), scria wowbiz.ro.

Sumele respective proveneau de la emisiunea iComedy, pe care Mihai Bendeac a părăsit-o după ce șefii postului Antena 1 nu au fost de acord să-l invite în cadrul emisiunii sale pe jurnalistul Radu Banciu, rivalul lui Mircea Badea. Atunci, Mihai Bendeac a spus într-un filmuleț postat pe youtube că a fost mândru de el că a renunțat la salariul său imens, din principiu. Bendeac spunea în filmulețul respectiv că el câștiga într-o lunăcam cât câștigă un om normal într-un an. Mihai Bendeac a revenit însă pe micile ecrane la emisiunea iUmor, difuzată tot de Antena 1, iar salariul a fost negociat la sânge de actor, cu sigurnață!