Life

Ce salariu are Mihai Gâdea la Antena 3. Câți bani primește pe lună prezentatorul Tv. Suma e uriașă

25.01.2021 | 18:13
Ce salariu are Mihai Gadea la Antena 3 Cati bani primeste pe luna prezentatorul Tv Suma e uriasa
Ce salariu are Mihai Gâdea la Antena 3. Câți bani primește pe lună prezentatorul Tv. Suma e uriașă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune, lumea fiind curioasă ce salariu încasează în fiecare lună. Vedeta de la Antena 3 ar primi o sumă uriașă pentru emisiunea pe care o prezintă zilnic. 

Vedeta iubește meseria pe care o practică de ani buni, dovadă interviurile și emisiunile pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” pune pe primul plan munca, mărturisind la un moment dat că Antena 3 este ca și „familia” sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, jurnalistul a lăsat să se înțeleagă că a primit numeroase oferte, însă a ales să rămână aici nu pentru salariu, ci pentru că se simte foarte bine alături de echipă. Mihai Gâdea ar primi pentru prestațiile sale un venit destul de generos.

Mihai Gâdea, salariu important la Antena 3. Câți bani ia în fiecare lună

Potrivit bugetul.ro, Mihai Gâdea încasează o sumă uriașă în fiecare lună de la Antena 3. Mai exact, celebrul prezentator TV primește un salariu de 15.000 de euro, sumă pe care ar putea-o primi lejer și la alt post de televiziune din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată anterior mai arată că moderatorul de la „Sinteza zilei” mai beneficiază și de un fond special lunar pe care l-ar folosi fără să fie nevoit să-l deconteze. Suma se ridică la 10.000 de euro. Făcând un calcul simplu Mihai Gâdea încasează lunar nu mai puțin de 25.000 de euro.

„Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranță, aș fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine știe să conjuge verbul «a avea» nu reușește neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă.

ADVERTISEMENT

Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt niște jurnaliști care au convingeri puternice și, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică și acest lucru este greu de găsit.

Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democrația din România are nevoie în continuare de un trust de presă.

ADVERTISEMENT

România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm și pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine”, declara prezentatorul în urmă cu ceva timp, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: