Life

Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct. Prezentatoarea a dezvăluit totul

Mirela Vaida a spus adevărul despre banii de care îi încasează de pe urma contractului cu Acces Direct. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit cât câștigă pentru emisiune.
07.06.2022 | 19:57
Ce salariu are Mirela Vaida la Acces Direct Prezentatoarea a dezvaluit totul
Mirela Vaida, adevărul despre salariul de la Acces Direct. Câți bani câștigă prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea nu s-a sfiit să recunoască care este suma pe care o primește pentru show-ul preluat de la Simona Gherghe. Dacă fosta moderatoare a fost plătită regește, nu același lucru se poate spune despre cântăreață.

Mirela Vaida, adevărul despre salariul de la Acces Direct. Câți bani câștigă prezentatoarea

Mirela Vaida a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că nu are un salariu fix care să-i intre în conturi de pe urma show-ului Acces Direct. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că este remunerată pentru fiecare ediție pe care o face.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a mai subliniat că nu câștigă așa cum se zvonește, ci în realitate primește un salariu negociat în funcție de fiecare show, mai ales că este vorba de o emisiune live.

„Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun.

ADVERTISEMENT

Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, spunea Mirela Vaida în urmă cu ceva timp, scrie cancan.ro.

Mirela Vaida, contract avantajos la Te cunosc de undeva

Mai exact, salariul încasat de artista de muzică populară se ridică la suma de 5.000 de euro. Este vorba de jumătate din onorariul primit de Simona Gherghe în perioada în care a moderat și de unde a plecat în 2020.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Mirela Vaida a reușit să negocieze o sumă importantă pentru show-ul transformărilor pentru care a filmat o perioadă de 3 luni. Prezentatoarea a primit un onorariu de 15.000 de euro.

Vedeta de la Antena 1 a vorbit și despre provocările prin care a trecut de când apare pe sticlă. Cântăreața susține că meseria de prezentator TV nu este deloc ușoară pentru că implică foarte multe situații neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Artista a avut parte de-a lungul timpului de numeroase momente neplăcute, unul dintre acestea fiind când a fost atacată cu un bolovan în direct. O perioadă a venit însoțită la filmări de soțul său sau de bodyguard.

„De la a cădea sunetul, la a cădea lumina, de la a pica generatorul, până la a fi pe punctul de a primi bolovani în cap.

Cea mai mare provocare este să poți să rămâi tu după orice ți se întâmplă în direct. Asta înseamnă direct”, declara Mirela Vaida în trecut, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT