News

Ce salariu are Raluca Badulescu ca jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D

06.04.2019 | 19:00
Ce salariu are Raluca Badulescu ca jurat in emisiunea „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D

Emisiunea ”Bravo, ai stil” de la Kanal D a suferit diferite modificări în ultimele sezone. În cadrul emisiunii s-a imprelementat conceptul de refacere a ținutelor, în câteva minute, cu ajutorul unui om care știe modă, Cristina Mihaela, iar la masa juriului au fost de la dansatoare, prezentatori la cântărețe.

Raluca Bădulescu, salariu ca jurat în emisiunea ”Bravo, ai stil!” de pe Kanal D

Cu toate acestea, cei 3 care au fost piloni ai emisiunii sunt Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu venind sezoanele trecute, iar Iulia Albu părăsind pupitrul juraților. Lumea îi identifică acum pe toți trei cu emisiunea cu și despre stil, astfel că și salariul trebuie să fie pe măsură. Se zvonește că vedeta ar avea un salariu de 5.000 de euro.

Jurata de la ”Bravo, ai stil” a terminat Colegiul Național „Sfântul Sava”, dar și Facultatea de Litere din cadrul Universități din București, cu specializarea română-engleză. Mai mult, Raluca a mărturisit că a și predat la catedră. Cât despre cum a intrat în televiziune, a fost ceva neașteptat, dar plăcut. Vedeta își amintește cu drag de primul contrat în această lume. Apropiații blondinei dezvăluiau că încasează lunar pe card 2.000 de euro, aproape 9.000 de lei.

Ce salariu are Raluca Badulescu ca jurat in emisiunea „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D
Jurata de la ”Bravo, ai stil” a terminat Colegiul Național „Sfântul Sava”, dar și Facultatea de Litere din cadrul

Accesoriul preferat al vedetei este peruca

Raluca Bădulescu este un personaj monden care s-a remarcat în decursul celor aproape 20 de ani de prezență în cercurile bune ale Bucureștiului prin aparițiile nonconformiste. De altfel, lumea o identifică prin stilul său cu un gram de kitsch controlat, ruj și unghii roșii, la care adaugă mult animal print și accesorii voluminoase aurii.  Cu o statură impresionantă pe vremea când cântărea mult peste 100 de kilograme, vedeta adopta și atunci același stil. După operația de micșorare a stomacului, Raluca a slăbit considerabil, ajungând să cântărească 60 de kilograme, putând să poarte acum ce și cum dorește, lucru de care se mândrește, căci una dintre marile sale pasiuni declarate peste tot este mâncarea.

„Am mai multe: perucile, ochelarii de soare și bijuteriile, pentru că toate mi se par esențiale în alcătuirea unei ținute. Spre exemplu, dacă porți doar un t-shirt alb simplu și un jeans, la care asortezi ochelarii de soare potriviți și adaugi câteva accesorii, cred că obții o ținută spectaculoasă. Nelipsit este telefonul… de fapt este “lipit” de gât ☺”, a spus vedeta pentru dcnews.ro.