Life

Ce salariu are un casier de la Lidl. Suma lunară de bani nu e de neglijat

Câți bani câștigă un vânzător de la Lidl. Veniturile lunare nu sunt deloc de trecut cu vederea. Despre ce sumă este vorba.
04.03.2023 | 17:55
Ce salariu are un casier de la Lidl Suma lunara de bani nu e de neglijat
Câți bani câștigă un vânzător de la Lidl. Veniturile lunare nu sunt deloc de trecut cu vederea. Sursa foto: Lidl / Hepta Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce salariu are un casier care lucrează la unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de magazine din România. Suma lunară de bani primită din partea angajatorului de origine germană nu e deloc de neglijat.

Câți bani câștigă un vânzător de la Lidl. Veniturile lunare nu sunt deloc de trecut cu vederea

Lidl este unul dintre supermarketurile care perioada aceasta face angajări. Se caută persoane care doresc să lucreze pe mai multe posturi, unul dintre acestea fiind cel de vânzător. Pentru acest job se oferă bonusuri și prime ocazionale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, casierii primesc din partea angajatorului pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei și zile de concediu în funcție de vechime. În plus, se oferă o zi liberă cadou cu ocazia zilei de naștere.

Printre cerințele cerute pentru postul de casier se mai află un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat, tichete de masă, precum și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Salariul lunar depinde de oraș și de experiență.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului undelucram.ro, un lucrător comercial angajat full time în București poate ajunge la un salariu lunar de aproximativ 3.200 de lei net. Casierul primește acești bani dacă are o experiență în domeniu de un an.

În plus, un casier angajat de Lidl pentru 8 ore în Vaslui, cu o experiență în domeniu de 2 ani, primea în august 2022 un salariu lunar net de 3.000 de lei. În Cluj-Napoca salariul lunar net pentru un vânzător cu o experiență în domeniu de un an era în august 2022 de 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Ce salarii au casierii de la Lidl în 2023

De asemenea, un vânzător angajat full time în Târgu-Jiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasa un salariu lunar net de 2.400 de lei în august 2022. În Oradea, pentru aceeași experiență, casierii primeau în august 2022 un venit net de 2.200 de lei.

Totodată, un casier angajat full time în orașul Iași și cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasa în iunie 2022 un salariu lunar net de 2.200 de lei. Angajații Lidl se bucură în primii ani de colaborare de creșteri salariale anuale garantate.

ADVERTISEMENT

Care sunt beneficiile pe care le au angajații Lidl

Angajații de la Lidl se numără printre cei care se bucură de numeroase beneficii. Unul dintre acestea este numărul de zile de concediu care crește progresiv în primii ani de activitate în companie și care poate ajunge la un maxim de 27 de zile.

Magazinul german este primul retailer din România care începând cu decembrie 2013 le oferă oamenilor două zile libere atât de Crăciun, cât și de Paște. De asemenea, lucrătorii comerciali au abonamente la platforma Bookster.

Totodată, angajații primesc oferte speciale la abonamentele de fitness. Toți membrii echipei au parte de programe de formare personalizate în funcție de nevoile lor de dezvoltare pentru a a-și crește cariera și pentru a fi promovați pe poziții mai înalte.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută...
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, apariţie incendiară fără iubit!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta