News

Ce salariu are un manager adjunct de magazin la Kaufland în 2024. Supermarketul face angajări masive

Care este salariul încasat de un manager adjunct care lucrează la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mod constant.
11.05.2024 | 21:00
Ce salariu are un manager adjunct de magazin la Kaufland in 2024 Supermarketul face angajari masive
Care este salariul încasat de un manager adjunct care lucrează la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mod constant. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce salariu are un manager adjunct de magazin la Kaufland în 2024. Supermarketul face angajări masive. Locul de muncă are un program de 8 ore, responsabilități pentru toate procesele din interior, dar un venit pe măsură.

Care este salariul încasat de un manager adjunct care lucrează la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mod constant

Care este salariul încasat de un manager adjunct care lucrează la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mod constant atât în București, cât și în alte orașe din România. Compania angajează persoane din toate categoriile.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor publicate de platforma undelucram.ro, veniturile primite de oameni sunt destul de mari și pleacă de la 2.500 de lei pentru un lucrător universal și pot ajunge până la 7.000 de lei pentru un consultant. Un manager adjunct primește 6.000 de lei.

Sursa menționată mai arată că, un lucrător comercial care lucrează pe postul de casier primește un salariu net lunar în valoare de 4.085 lei. La această sumă se adaugă un bonus care se acordă anual, în valoare de 800 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, angajatoul mai beneficiază de tichete de masă în fiecare lună care se ridică la 630 de lei. Kaufland este unul dintre retailerii care caută în permanență oameni pentru că are mereu posturi disponibile.

Ce responsabilități are un manager adjunct de la Kaufland

Un manager adjunct de la Kaufland trebuie să aibă experiență de coordonare și motivare a unei echipe pentru că va avea multe responsabilități în cadrul magazinului. De asemenea, încheie un contract de muncă pe durată nedeterminată cu un venit atractiv.

ADVERTISEMENT

În plus, beneficiază de 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea în cadrul companiei. Totodată, primește plăți pentru zile aniversare, libere acordate cu ocazia diferitelor evenimente și cursuri gratuite pentru copiii angajaților.

Compania mai transmite că angajatul are posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară, precum și de o formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor din firmă. Una dintre sarcinile sale este de a gestiona activitățile magazinului în mod responsabil și orientat spre rezultate.

ADVERTISEMENT

La Kaufland un manager adjunct trebuie să asigure un fux optim de mărfuri și disponibilitatea produselor la vânzare, dar și să conducă și să instruiască angajații din subordine și să realizeze planificarea de personal.

Pe platformele de angajări, cum ar fi ejobs.ro, se mai arată că angajatul trebuie să asigure realizarea cifrei de afaceri planificate și să monitorizeze și să mențină costurile magazinului în paramentrii stabiliți.

ADVERTISEMENT
Tags: