Fotbal intern

Ce salariu i-a oferit Gigi Becali lui Florentin Matei pentru a semna cu FCSB!

03.01.2019 | 16:43
Ce salariu ia oferit Gigi Becali lui Florentin Matei pentru a semna cu FCSB

Mijlocașul de 25 a primit propunerea de la patronul roș-albaștrilor, care îl consideră viabil cu noul proiect al lui Mihai Teja, în care accentul se va pune pe jocul de posesie. Ce salariu i-a oferit Gigi Becali lui Florentin Matei pentru a semna cu FCSB.

Fotbalistul este liber de contract după ce a rupt înțelegerea cu formația Ittihad Kalba, din Emirate, și ar putea reveni în Liga 1 Betano la echipa unde și-a făcut junioratul și pentru care a jucat și în două meciuri oficiale.

Ce salariu i-a oferit Gigi Becali lui Florentin Matei pentru a semna cu FCSB! A cerut timp de gândire

Gigi Becali a admis că s-a înșelat când l-a lăsat pe Florentin Matei să plece de la echipa sa. Patronul celor de la FCSB îl dorește acum pentru a completa compartimentul ofensiv și pentru a contribui la stilul de joc folosit de Mihai Teja. FANATIK a aflat ce salariu i-a oferit Becali mijlocașului rămas fără echipă după despărțirea de arabii de la Ittihad Kalba. 15.000 de euro pe lună i-ar fi propus latifundiarul din Pipera mijlocașului.

Florentin Matei în tricoul celor de la Ittihad Kalba
Florentin Matei a plecat de la formația Ittihad Kalba și poate negocia cu orice club

Conform informațiilor noastre, acesta a cerut o perioadă de gândire, în care să analizeze toate variantele pe care le are. Matei ar fi în discuție cu o echipă din străinătate, dar negocierile sunt abia la început și ar aștepta să vadă ce salariu ar primi de la clubul respectiv. Pentru jucătorul de 25 de ani, România rămâne o soluție de rezervă, preferând să nu se întoarcă în Liga 1. În funcție de ce răspuns va primi, el va lua o decizie finală în ceea ce privește propunerea FCSB.

În trecut l-a distrus: “Nu s-a născut fotbalist, s-a născut să jongleze mingea!”

Revenirea lui Florentin Matei la FCSB ar închide un cerc deschis de Gigi Becali în 2011, când l-a dat afară pe mijlocaș pentru că era prea “moale” și era gata să parieze pe propria viață că acesta nu va ajunge fotbalist. Acum, impresia lui Becali despre Matei s-a schimbat radical.

Hai să vedem dacă l-am scăpat prea uşor pe Florentin Matei. Cînd l-am luat pe Matei am zis că o să ajungă mare jucător, îi dădeam 35.000 de euro pe lună. Dacă ăsta ajunge fotbalist eu îmi tai capul. Nu s-a născut fotbalist, el s-a născut să jongleze mingea. Eu l-am văzut pe Matei, l-a băgat Stoichiţă un meci, două să-l vedem.

Florentin Matei Steaua
Florentin Matei a fost dat afară de Gigi Becali în 2011, după ce anterior îl comparase cu argentinianul Leo Messi

Hagi, la 16 ani, era super fotbalist. Dar, hai, nu Hagi, că Hagi era geniu, gîndiţi-vă la altul.Matei nu are nici forţă, nici viteză. Eu am învăţat de la Piţurcă asta, dacă are forţă şi viteză, la celelalte mai lucrăm. Florentin Matei e moale, nu o să ajungă fotbalist”, afirma Gigi Becali în 2011.