Fotbal intern

Salariul fabulos al lui Dennis Man la Parma: „Au acceptat din prima! Atât va lua net!”. Exclusiv

27.01.2021 | 22:04
Salariul fabulos al lui Dennis Man la Parma Au acceptat din prima Atat va lua net Exclusiv
Ce salariu i-a pregătit Parma lui Dennis Man: "Au acceptat din prima! Atât va lua net!". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Giovani Becali a povestit într-un interviu acordat pentru FANATIK ce ofertă face Parma pentru Dennis Man. Italienii îl vor pe atacantul celor de la FCSB și rămâne de văzut dacă oficialii de pe Ennio Tardini vor fi de acord cu condițiile lui Gigi Becali.


UPDATE, 27 ianuarie, ora 22:04. Transferul lui Dennis Man la Parma a intrat în linie dreaptă. Italienii au fost de acord cu pretențiile lui Gigi Becali și vor plăti 15 milioane de euro pentru atacant (13 milioane + două bonus). Salariul pe care îl va avea fotbalistul în Serie A va fi cel anunțat de FANATIK, 1,2 milioane de euro pe an. Dennis Man va semna un contract valabil 5 ani, în care va încasa un total de 6 milioane de euro, adică 100.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 27 ianuarie, ora 13:00

Patronul celor de la FCSB cere 15 milioane de euro, însă italienii au pus 10 milioane jos. Gigi Becali a mai scăzut din pretenții și a ajuns la 13 milioane de euro cu două milioane bonusuri de performanță.

Însă, în ceea ce privește salariul lui Dennis Man, italienii au fost de acord imediat. Giovani Becali a dezvăluit că le-a cerut o remunerație anuală de 1,2 milioane de euro pentru atacantul român, sumă considerată justă de oficialii Parmei:

ADVERTISEMENT

Ce salariu i-a pregătit Parma lui Dennis Man: „100.000 de euro lunar”

„Au acceptat din prima, salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat”, a spus Giovani în interviul pentru FANATIK.

Însă nu Dennis Man a negociat pentru salariul său, ci patronul Gigi Becali, cel care i-a promis jucătorului că avea un salariu de cel puțin 1 milion de euro pe an în momentul în care va fi transferat de la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Gigi mi-a spus să le cer celor de la Parma 1,2 milioane de euro pe an pentru Man, pentru că i-a promis băiatului”

“Au întrebat cei de la Parma și ce vrea jucătorul, dar le-am spus că nu știu, că nu am vorbit în viața mea cu Dennis Man. Nici nu-i știu numărul de telefon, nici nu l-am văzut între patru ochi, nici nu am discutat la telefon vreodată cu jucătorul. Niciodată! Dar l-am întrebat pe Gigi.

Gigi mi-a spus să le cer celor de la Parma 1,2 milioane de euro pe an pentru Man, pentru că i-a promis băiatului că va pleca de la Steaua pe salariu de minim 1 milion de euro”, a spus Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, golgheter în Liga 1!

Parma l-a transferat în acest sezon și pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova pentru 8,5 milioane de euro. Și acea afacere a fost intermediată de Giovani Becali, iar italienii i-au cerut apoi să îi ajute și cu transferul lui Dennis Man.

Dennis Man este golgheterul campionatului cu 14 goluri, având o reușită mai mult decât coechipierul Florin Tănase. Atacantul a ajuns la FCSB în anul 2016 de la UTA Arad, pentru 450.000 de euro.

  • 15.000.000 de euro cere Gigi Becali în schimbul lui Dennis Man
  • 1.200.000 de euro salariu îi oferă Parma lui Dennis Man

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT