Life

Ce salariu încasează, de fapt, Mihai Bendeac la Antena 1. A depășit-o pe Andreea Esca

18.04.2021 | 20:13
Ce salariu incaseaza de fapt Mihai Bendeac la Antena 1 A depasito pe Andreea Esca
Ce salariu încasează, de fapt, Mihai Bendeac la Antena 1. A depășit-o pe Andreea Esca. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac încasează o sumă uriașă de la Antena 1, reușind chiar să o depășească pe Andreea Esca. Actorul a devenit, oficial, cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România, veniturile sale fiind imense. 

În ultimii doi ani, Mihai Bendeac a încasat sume uriașe numai din televiziune, fiind de mult timp jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Astfel, în perioada 2019-2020, acesta a încasat câteva sute de mii de euro numai de la postul TV la care lucrează.

ADVERTISEMENT

Juratul se află acum și printre cei mai bogați actori români, având câteva filme și piese de teatru la activ. În prezent, Bendeac este jurat al celebrului show de comedie, alături de Cheloo și Delia Matache.

Ce salariu încasează, de fapt, Mihai Bendeac la Antena 1. A depășit-o pe Andreea Esca

În perioada menționată mai sus, Mihai Bendeac a încasat suma de 200.000 de euro numai de la Antena 1, potrivit wowbiz.ro. Această informație apare în declarația de avere a tatălui său, Dănuț Bendeac, care este director la Agenția Domeniile Statului.

ADVERTISEMENT

Tatăl juratului de la „iUmor” a specificat că banii provin din contractele de drepturi de autor încheiate între Mihai Bendeac și Antena Group SA. Conform sursei citate mai sus, actorul preferă să-și treac bunurile materiale pe numele părinților și nu pe al lui.

În 2019, actorul a trecut suma de 200.000 de lei (40.000 de euro) pe numele părintelui său, în 2018 trecuse 605.000 lei (120.000 de euro), 365.000 de lei în 2017 (73.000 de euro) și 376.000 de lei (75.000 de euro) în 2016, acești bani provenind numai din televiziune.

ADVERTISEMENT

Actorul a investit banii în imobiliare, părinții săi fiind proprietarii a trei apartamente, o vilă și un spațiu comercial, unde mama lui și-a deschis propriul cabinet de stomatologie.

Atunci când a fost completată declarație de avere, tatăl Mihai Bendeac avea deja peste 200.000 de euro în conturi. Așadar, juratul de la Antena 1 a făcut jumătate de milion de euro numai din televiziune în doar cinci ani.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Mihai Bendeac și-a lansat o carte, „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”. Bani obținuți din vânzări au fost donați către spitalele de copii, circa 100.000 de euro, iar actorul a anunțat recent că are de gând să doneze încă pe atât pentru renovarea spitalelor din România.

Bendeac s-a alăturat și proiectului inițiat de asociația lui Codin Maticiuc, care a început să renoveze etajul 7 al Spitalului Fundeni, acolo unde este se află secția de oncologie pediatrică. Actorul i-a promis unei fetițe internate acolo că nu va renunța până nu va renova această secție, cu cinci ani în urmă.

ADVERTISEMENT