News

Ce salariu încasează Mircea Badea la Antena 3. Suma este uriașă

05.06.2020 | 08:08
Ce salariu incaseaza Mircea Badea la Antena 3 Suma este uriasa
Prezentatorul Mircea Badea este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați oameni de televiziune, iar salariul său la Antena 3 este pe măsura muncii depuse. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Prezentatorul Mircea Badea este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați oameni de televiziune, iar salariul său la Antena 3 este pe măsura muncii depuse.

Ce salariu încasează Mircea Badea la Antena 3

Conform tacataca.ro, Mircea Badea s-a dat de gol în ceea ce privește salariul pe care îl încasează în urma prestațiilor de la Antena 3 printr-o postare făcută pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune a dezvăluit valoarea TVA-ului pe care trebuie să îl plătească la stat, pentru luna noiembrie a anului trecut. El a mărturisit că are de plată 8.911 lei.

În urma calculelor a reieșit că Mircea Badea, care prezintă emisiunea ”În gura presei”, dar care mai apare ca invitat și la talk-show-urile de la Antena 3, ar încasa suma de 8.600 de euro lunar (aproximativ 40.000 de lei).

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a renunțat la pagina de Facebook

Mircea Badea, în vârstă de 46 de ani, a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, iar în presă a debutat la Radio Total în 1993. În televiziune a mai lucrat la Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea TV, Pro TV și Prima TV.

Omul de televiziune a comentat situația revoltătoare prin care trebuie să treacă un părinte care nu dorește să-și dea copilul la școală de la 6 ani, ci vrea ca acesta să meargă de la 7 ani.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea apare într-un clip video ”istoric” pe Youtube, mulțumindu-i călduros… tovarășului Nicolae Ceaușescu! Totul se întâmpla înainte de 1989, pe vremea când era pionier fruntaș, ”comandant de unitate”.

Renumitul prezentator TV și-a închis definitiv zilele trecute pagina de Facebook după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu numeroase probleme, mărturisind că se va orienta către o altă aplicație de socializare.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a avut o reacţie fabuloasă despre scanarea temperaturii, o procedură obligatorie și aflată la ordinea zilei în România stării de alertă. El i-a ironizat pe cei care se tem de aceste termoscanere și a spus că lumea e supărată pentru că i se ia ceva, nu i se oferă.

ADVERTISEMENT