Life

Ce salariu primea Elena Marin de la Survivor România ca asistentă a lui Mihai Morar. Câți bani încasa lunar

Iată ce salariu primea Elena Marin de la Survivor România ca asistentă a lui Mihai Morar.
07.07.2021 | 08:08
Ce salariu primea Elena Marin de la Survivor Romania ca asistenta a lui Mihai Morar Cati bani incasa lunar
Ce salariu primea Elena Marin de la Survivor România ca asistentă a lui Mihai Morar. Câți bani încasa lunar. Sursa foto: Colaj Fanatik / Survivor, Răi da’ buni
ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor a fost timp de șase ani asistenta lui Mihai Morar și avea un salariu foarte mic. Totuși, aceasta nu s-a plâns niciodată și nu a cerut niciodată o mărire în perioada în care a lucrat acolo.

Ce salariu primea Elena Marin de la Survivor România din postura de asistentă TV

Elena Marin a lucrat pentru emisiunea lui Mihai Morar din 2014 și a rămas până când show-ul de televiziune respectiv a fost oprit, în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Surse din interiorul trustului de presă au declarat și ce salariu avea actuala concurentă de la Survivor România, conform Wowbiz.

Se pare că aceasta încasa lunar doar 500 de euro, și în ciuda faptului că este vorba despre o sumă mică, de circa 2.500 de lei, aceasta nu a cerut niciodată o mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, multe scandaluri la Survivor România

În ciuda tuturor scandalurilor în care a fost implicată, iată că Elena Marin rămâne în competiția din Republica Dominicană și chiar este foarte aproape de marele premiu. Aceasta are acum mulți fani și este printre preferații celor de acasă.

În competiție au mai rămas doar Zanni, Marius Crăciun, Maria Chițu și Andrei Dascălu, iar câștigătorul va fi declarat dintre aceștia. Tot el va pleca cu marele premiu acasă.

ADVERTISEMENT

Elena Marin este dansatoare de performanță. Ea a cochetat și cu televiziune, dar și cu actoria

Elena Marin este la bază dansatoare. Această pasiune a început încă din școala generală pentru ea, când a fost înscrisă la gimnastică artistică, iar ulterior la dans sportiv.

Mai mult decât atât, ea a reușit să ajungă la performanță în acest sport și are o licență de instructor de dans.

ADVERTISEMENT

Elena Marin chiar a predat dans sportiv pentru copii și a făcut parte din trupa lui CRBL, numită Big Bounce. Ulterior, ea a intrat în corpul de balet al Operei Române.

Elena Marin este dansatoarea Andreei Bălan, dar acesta nu este singurul ei talent. Faimoasa a mai cochetat și cu actoria. Ea a jucat în mai multe telenovele, cum ar fi ”Secretul Mariei”, ”Burlacii” sau ”Spitalul de Urgență”.

De asemenea, ea era recrutată deseori în echipa de dans de la diverse show-uri de televiziune, precum ”Surprize, surprize”, ”Te cunosc de undeva” sau ”X Factor”.

ADVERTISEMENT