News

Ce salariu primește Andi Moisescu la Românii au Talent! Vedeta încasează bani frumoși de la PRO TV

22.03.2019 | 15:49
Ce salariu are Andi Moisescu

Andi Moisescu este foarte cunoscut în România, mai ales de când jurizează show-ul de televiziune „Românii au Talent”, de la Po TV . Este o adevărată pată de culoare pentru show-ul urmărit de milioane de oameni, iar comentariile sale stârnesc de multe ori hohote de râs.

Ce salariu câștigă Andi Moisescu la Românii au Talent!

Dar câți bani câștigă Andi Moisescu din meseria sa? Vedeta și-a făcut ofirmăîn anul 2005. Aceasta a avut profit an de an, deoarece cu ajutorul firmeirespective, Andi Moisescu încasează bani din televiziune.

Așadar, profitul său a fost unul ascendent, de la înființarea firmei resective. Juratul de la „Românii au Talent” a strâns o mică avere, datorită firmei prin care își derulează contractele din televiziune. De la înființarea firmei și până în anul 2015, juratul de la „Românii au Talent” a câștigat aproximativ 440.000 de euro.

salariu Andi Moisescu
Andi Moisescu a inregistrat profit dupa profit, pe firma sa

A terminat Facultatea de Matematică, dar a devenit vedetă de televiziune

Doar în anul 2016, societatea lui Andi Moisescu  a avut un profit net de 491.552 de lei, peste 100.000 de euro. Astfel, cu încasările de anul trecut, firma lui Andi Moisescu a ajuns la un profit net de circa 550.000 de euro, informează wowbiz.ro.

Andi Moisescu s-a născut în București pe data de 26 octombrie 1972 în familia unui fost regizor de film. Este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității din București. A devenit celebru la un concurs de pe postul “Radio Unifan”. Prima sa apariție a fost la Radio Costinești apoi la Fun Radio și în final la Pro FM.

În anul 1996, Andi a fost numit director de programe la Pro FM, atunci și-a dat seama că nu avea să profeseze în domeniul matematicii. În decursul aceluiași an, Andi a început să lucreze în televiziune. A lucrat alături de Florin Călinescu și alți oameni celebri din Pro TV.

Între anul 2000 și 2004 a realizat emisiunea “Marcă Înregistrată” la postul de televiziune Pro TV,apoi din anul 2005 realizează emisiunea ApropoTV la postul de televiziune Pro TV, iar din anul 2011 face parte din juriul show-ului Românii au Talent, împreună cu Mihai Petre, Florin Călinescu și Andra.