Life

Ce salariu primește o prostituată româncă de la statul german. Dezvăluirea, făcută de patroana unui bordel

18.05.2020 | 22:51
Ce salariu primeste o prostituata romanca de la statul german Dezvaluirea facuta de patroana unui bordel
Ce salariu primește o prostituată româncă de la statul german. Dezvăluirea, făcută de patroana unui bordel. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O prostituată de origine română care a rămas fără loc de muncă din cauza pandemiei de coronavirus a cerut ajutorul statului german, în momentul de față fiind în șomaj tehnic. Patrona unui bordel din Stuttgart a dezvăluit la ce sumă se ridică ajutorul pe care-l primește femeia care-și vinde trupul.

Prostituatele, ajutate de statul german în plină pandemie de coronavirus

Prostituția este cea mai veche meserie din lume, foarte multe femei ajungând să-și vândă trupul pentru bani pentru a-și ajuta familia sau a-și crește copiii. Este și cazul unei femeie din România pe nume Antonia care a plecat în Germania unde s-a angajat la un bordel din Stuttgart.

ADVERTISEMENT

Pentru că veniturile femeii s-au micșorat dramatic în ultimele luni din cauza virusului din China a cerut ajutorul statului german care a băgat-o imediat în șomaj tehnic, prostituția fiind perfect legală.

Concret, aceasta va primi în următoarele 3 luni suma de 4.500 de euro ceea ce înseamnă o medie de 1.500 de euro pe lună, adică jumătate din banii pe care i-ar primi în mod normal dacă ar lucra, scrie antenasport.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns femeia din România să se prostitueze

Patroana bordelului din Germania a mărturisit că românca a lucrat timp de 5 ani ca bucătăreasă, însă și-a dorit mai mulți bani pentru a-și ajuta familia rămasă în țară.

Așa a ajuns Antonia să se angajeze la bordelul unde primește lunar un venit de 3.000 de euro, sumă din care trimite familiei din România circa 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nemții sunt îndrăgostiți de româncele frumoase pe care le selectează pentru a presta prostituția care este legală în țara lor.

Anunțurile de acest fel abundă pe site-urile de angajări unde româncelor li se oferă cazare, transport gratuit, dar și salarii la nivel occidental.

ADVERTISEMENT

„Casă privată, intimitate şi discreţie, clienţi formaţi, fete serioase, ofer cazare şi transport, câştiguri substanţiale”, se arată într-un anunţ, informează romaniatv.net.

 

 

ADVERTISEMENT