Fotbal intern

Ce salariu va avea Bogdan Andone la FCSB. Becali a făcut anunțul: „O să-l triplez!”

04.06.2019 | 20:50
Ce salariu va avea Bogdan Andone la FCSB Becali a facut anuntul O sal triplez

FCSB are un nou antrenor! Gigi Becali a anunțat că Bogdan Andone va fi prezentat oficial în cursul zilei de miercuri. Patronul FCSB a oferit mai multe detalii despre această numire, dezvăluind ce l-a determinat să-l aleagă pe Andone. 

Ce salariu va avea Bogdan Andone la FCSB

Becali a spus că salariul lui Bogdan Andone, până acum secund la FCSB, va fi triplat, iar acesta va încasa zece mii de euro lunar. În plus, Becali i-a solicitat noului său antrenor schimbarea sistemului de joc, FCSB urmând să treacă de la 4-2-3-1 la 4-3-3. Finanțatorul anunță că Bogdan Andone are obiectiv imediat intrarea în grupele Europa League, comparându-l pe acesta cu Laurențiu Reghecampf, venit la FCSB tot fără o experiență bogată în primul său mandat.

„L-am întrebat pe Meme despre Bogdan Andone și mi-a spus că el muncea cel mai mult când erau Dică și Teja. Mi-a spus că e capabil să preia echipa. E un grup așa de cuminte că nu am de ce să țin vestiarul. Va fi la fel cum a fost cu Reghe, când antrenase doar le Snagov și la Chiajna. Nu-l cunosc bine pe Andone, recunosc, dar am vorbit cu el la telefon și mi-a plăcut, era sigur. Primul obiectiv e să califice echipa în grupele Europa League. Dacă intră acolo, nu-l mai deranjează nimeni. Acum Europa League înseamnă 20 de milioane de euro.

El trebuie să-și aleagă azi staff-ul. Mâine, la ora 12:00, va fi conferința de prezentare. Mi-a spus că l-ar vrea pe Geraldo Alves secund. O să mă interesez. O să-i triplez salariu acum. Cred că avea 3.500 de euro, acum o să-i dau 10.000 de euro. I-am solicitat ceva însă. Să implementeze sistemul 4-3-3. Mi-a promis că rezolvă problema asta” – a spus Gigi Becali la Digisport.

FCSB a ratat toate cele trei obiective în sezonul 2018/19: nu a intrat în grupele Europa League, a terminat Liga 1 pe locul 2 și a ieșit devreme din Cupa României.

Tags: