Sport

Ce salariu va avea Cristina Neagu în noul contract cu CSM Bucureşti! Cele două părţi, aproape de un acord. EXCLUSIV

22.01.2020 | 23:00
Ce salariu va avea Cristina Neagu in noul contract cu CSM Bucuresti Cele doua parti aproape de un acord EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu are mari şanse să îşi prelungească înţelegerea cu CSM Bucureşti şi cele două părţi sunt aproape de a ajunge la un numitor comun. FANATIK a aflat care sunt detaliile financiare ale noii înţelegeri care ar putea fi parafată zilele următoare.

Ce salariu va avea Cristina Neagu în noul contract cu CSM Bucureşti! A cerut aceiaşi bani ca şi acum

Starul de la CSM Bucureşti are contractul scadent în vară şi multă lume se întreba dacă Neagu va continua la “tigroaice”. De patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu negociază în aceste zile prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, oficialii celor de la CSM Bucureşti i-au propus un salariu lunar în jurul a 15.000 de euro, însă Cristina Neagu ar fi cerut aceiaşi bani pe care îi câştigă şi acum pentru a semna noua înţelegere, adică 17.500 de euro lunar.

Diferenţa fiind destul destul de mică, probabil nu va fi nicio problemă ca CSM Bucureşti să respecte doleanţele sportivei şi să îi prelungească înţelegerea în aceleaşi condiţii salariale ca şi în prezent.

ADVERTISEMENT

Neagu, Mork şi Lekic, cele mai bine plătite handbaliste de la CSM Bucureşti! Norvegianca revine pe teren în aprilie

Cristina Neagu este în acest moment jucătoarea cu cel mai mare salariu de la “tigroaice”, cu 17.500 de euro. Podiumul remuneraţiilor este completat de Nora Mork (14.200 de euro) şi Andrea Lekic (11.300 de euro).

Andrea Lekic are o ofertă foarte tentantă de la Buducnost, însă CSM Bucureşti i-ar fi făcut o contraofertă şi încearcă să o păstreze şi din vară. Adrian Vasile, antrenorul echipei, a declarat pentru FANATIK că echipa va avea continuitate şi s-au făcut demersuri importante în acest sens în ultimul timp:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fim conştienţi că în momentul în care ai atâtea jucătoare de valoare în lot există şi oferte de la alte echipe. Însă, nu pot să ştiu ce se va întâmpla în vară, pot doar să vă spun că şi CSM Bucureşti e pregătită să îşi păstreze jucătoarele de valoare”, a spus Vasile pentru FANATIK.

Nora Mork, unul dintre starurile celor de la CSM Bucureşti este în continuare în recuperare după accidentărea gravă suferită în Supercupa României, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în vara anului trecut. Într-un interviu pentru FANATIK acordat în urmă cu câteva luni, Adrian Vasile a declarat că speră ca norvegianca să fie aptă în finalul sezonului:

ADVERTISEMENT

“Cu Nora, dacă totul merge bine, ne putem aștepta la începutul lunii aprilie. Dar depinde foarte mult de modul în care decurge recuperarea. Să ajungem noi sănătoși în 2020 și vom vedea de la lună la lună cum se prezintă situația”, a declarat Vasile pentru FANATIK.

  • 17.500 de euro va câştiga Cristina Neagu şi datorită noii înţelegeri
  • 31 de ani are Cristina Neagu

“Ceea ce apreciez foarte mult sunt eforturile întregii echipe de a avea o continuitate şi aici un mare merit îl are Vlad Enăchescu. Mă bucur că sunt multe jucătoare care vor continua cu noi şi cel mai important este ca CSM Bucureşti să aibă continuitate şi să îşi păstreze cele mai bune jucătoare”, Adrian Vasile, pentru FANATIK

 

ADVERTISEMENT