Fotbal intern

Ce salariu va avea Denis Alibec la Astra Giurgiu. E plătit regeşte

27.07.2018 | 10:01
Denis Alibec după meciul FCSB - Sporting Lisabona

FANATIK.RO a aflat ce salariu va avea Denis Alibec la Astra Giurgiu! Atacantul român a fost vândut de Gigi Becali la formaţia finanţată de Ioan Niculae, iar afaceristul a fost nevoit să bage mâna adânc în buzunar pentru ca Denis Alibec să revină la echipa din Giurgiu.

După ce a fost pus pe lista transferurilor de Gigi Becali, Ioan Niculae a insistat pentru ca Denis Alibec să ajungă sub comanda lui Marius Măldărăşanu. Astfel, patronul Astrei Giurgiu i-a plătit lui Gigi Becali suma de 1.400.000 de euro, dar nici salariul atacantului nu este mic.

Ce salariu va avea Denis Alibec la Astra Giurgiu

FANATIK.RO a aflat că Denis Alibec va avea la Astra Giurgiu un salariu la fel de mare cum îl avea la FCSB! Astfel, lună de lună va intra în buzunarul internaţionalului român suma de 20.000 de euro, ceea ce înseamnă că Ioan Niculae îi va vira în cont 240.000 de euro pe an.

A scăpat de amenda de 67.000 de euro

Odată cu decizia lui Denis Alibec de a accepta să plece la Astra Giurgiu, internaţionalul român în vârstă de 27 de ani a scăpat şi de amenda usturătoare pe care Gigi Becali voia să i-o dea. FCSB a mers la Comisia de Disciplină din cadrul FRF (Federaţia Română de Fotbal) pentru ca Denis Alibec să fie amendat cu 67.000 de euro. Mai mult, oficialii vicecampioanei României au depus şi o listă cu mai multe acte de indiciplină ale acestuia.

Nicolae Dică şi Denis Alibec în meciul Iaşi - FCSB
Nicolae Dică îl salută pe Denis Alibec la finalul meciului Iaşi – FCSB

Oferte din Franţa şi Germania

După ce a fost lăsat acasă de Nicolae Dică şi nu a făcut parte din lotul FCSB-ului pentru stagiile de pregătire din Braşov şi Olanda, Denis Alibec s-a antrenat singur. Deşi a intrat în dizgraţia oficialilor vicecampioanei României, atacantul în vârstă de 27 de ani a avut oferte din Germania, Franţa, precum şi din zona arabă.

Marius Şumudică l-a vrut la Al Shabab pe Denis Alibec

Pentru Denis Alibec a insistat şi Marius Şumudică, antrenorul care l-a pregătit în perioada când era la Astra Giurgiu şi sub comanda căruia atacantul a dat cel mai bun randament. Deşi a încercat să-l transfere la Al Shabab, echipă care evoluează în prima ligă din Arabia Saudită, şeicii s-au opus, toate acestea pentru că atacantul nu a avut o evoluţie bună în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano.

Denis Alibec a înscris 12 goluri pentru FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, iar contractul său cu vicecampioana României era valabil până pe 30 iunie 2021. Pentru formaţia “roş-albastră” a jucat în 42 de meciuri, a înscris 12 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

A fost jucătorul lui Inter Milano

A mai evoluat pentru Astra Giurgiu, Inter Milano, FC Viitorul Constanţa, KV Mechelen şi Bologna FC 1909. La echipa naţională a României a debutat pe 11 octombrie 2015, într-un meci jucat de “tricolori” cu Feroe, scor 3-0. Denis Alibec are 9 meciuri pentru naţională, unde a înscris 1 singur gol.

Atacantul în vârstă de 27 de ani are prezenţe şi la loturile naţionale ale României U21, U19 şi U17.

1.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com