Fotbal intern

Ce salariu i-a promis Gigi Becali lui Mihai Teja să vină la FCSB. Toate clauzele

26.12.2018 | 13:07
Ce salariu ia promis Gigi Becali lui Mihai Teja sa vina la FCSB Toate clauzele

Prima variantă de antrenor pentru FCSB după plecarea lui Nicolae Dică a fost, așa cum FANATIK a anunțat și Gigi Becali a confirmat, Mihai Teja de la Gaz Metan Mediaș. Patronul FCSB și-a pus oamenii în noaptea de sâmbătă, imediat după terminarea derby-ului cu CFR Cluj să discute și cu Teja.

Becali dorea să știe exact care este situația contractuală a acestuia la Mediaș, pentru a vedea în ce condiții poate pleca de acolo. De fapt, patronul roș-albaștrilor dorea să se convingă încă o dată de disponibilitatea lui Teja de a veni la FCSB. S-a convins și acum Becali a anunțat că s-au înțeles.

Mihai Teja va avea un salariu lunar de 10.000 de euro la FCSB dacă ia titlul sau duce echipa în grupele Europa League

Tehnicianul Mediașului, pe care Becali îl apreciază pentru modul în care joacă echipa pe care o pregătește, a primit și alte detalii de la Becali. Mihai Teja va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, adică exact contractul lui Nicolae Dică în actualul sezon, dar cu anumite condiții. Se va baza la început pe 8.000 de euro pe lună, dublu față de cât lua la Mediaș, și va ajunge la 10.000 de euro dacă ia titlul sau dacă califică echipa în grupele Europa League. Adică poate termina pe 2 sau pe 3, dar face performanță europeană. Acestui salariu i se vor adăuga prime de 1.000 de euro la fiecare victorie.

Ce salariu va avea Mihai Teja la FCSB. Decizia lui Gigi Becali
Lui Becali îi place stilul spectaculos pe care Teja l-a imprimat Mediașului

Lui Teja i s-a promis că va beneficia de un bonus consistent în cazul în care va reuși să ia titlul cu FCSB în acest campionat, în afara salariului din contract. Din informațiile FANATIK, Mihai Teja va încasa încă 100.000 de euro dacă-i va aduce titlul lui Becali după o pauză de 4 ani.

Gigi Becali a testat trei piste de antrenori. Surpriza Edi Iordănescu!

Mihai Teja este primul nume de pe lista lui Becali care a fost contactat de cei de la FCSB. FANATIK a dezvăluit discuțiile pe care latifundiarul le-a avut în cursul dimineții de duminică și cu Dan Alexa, Gigi vorbind și despre motivul pentru care l-ar aduce pe antrenorul Călărașiului la echipa sa.

edi iordanescu la fcsb
Edi Iordănescu a anunțat că nu va prelua nicio echipă până în pauza de iarnă, care tocmai a venit:))

Pe foaia lui Becali a mai existat un nume, despre care patronul nu a vrut să dea detalii. Mai mult, probabil „la intimidare”, patronul a vorbit despre Dan Petrescu, care este „cel mai bun dintre toți”.

FANATIK vă dezvăluie care era al treilea nume de pe lista lui Becali: Edi Iordănescu! Gigi crede că dacă mută bine acum le poate titlul celor de la CFR Cluj!

  • 6 puncte are avans campioana CFR Cluj în fața celor de la FCSB după victoria de pe Arena Națională
  • 10.000 de euro este salariul lunar pe care Becali l-a promis înlocuitorului lui Nicolae Dică