Ce salariu vrea Budescu de la CFR. “50% mai mult decât la FCSB!”

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
10/05/2018, 21:30
Ce salariu vrea Budescu de la CFR. “50% mai mult decât la FCSB!”
Constantin Budescu, mijlocaşul echipei FCSB, ofertat de CFR Cluj.

S-a aflat ce salariu vrea Budescu de la CFR Cluj! Florin Lovin, impresarul mijlocaşului ofensiv de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Budescu să semneze cu CFR Cluj, echipă care se duelează cu trupa “roş-albastră” pentru titlu în actualul sezon competiţional.

Patronul lui CFR Cluj este dispus să plătească clauza de 3.000.000 de euro pe care o are Constantin Budescu în contract, iar oferta pentru mijlocaşul FCSB-ului este cât se poate de serioasă. Florin Lovin a dezvăluit pe ce salariu ar fi dispus Constantin Budescu să meargă la o altă echipă din România.

Florin Lovin a dezvăluit ce salariu vrea Budescu de la CFR Cluj

“Budescu este ofticat de ceea ce se întâmplă. Nu e normal ca un jucător atât de important pentru Steaua să nu joace. Nu cred că CFR nu ar putea plăti aceşti bani, trei milioane, la ce transferuri au făcut. Dacă au dat un milon şi ceva pe Ioniţă şi săracul joacă două minute… Poţi să dai şi trei milioane pe Budescu.

Să pleci de la Steaua la altă echipă din România, din punct de vedere financiar trebuie să pleci undeva poate cel puţin 50% mai mult, la salariu. Şi mă îndoiesc că o echipă din România poate să plătească un salariu de 5-600.000 de euro. Dacă CFR ne cheamă la discuţii şi spune că plăteşte clauza şi să vorbim despre salariu, Budescu, dacă se va simţi confortabil şi atras de proiectul CFR, probabil că se va întâmpla!, a declarat Florin Lovin la Telekom Sport.

Constantin Budescu încasează de la FCSB un salariu anual de 240.000 de euro, plus o primă anuală de 100.000 de euro, plătibilă într-o singură tranşă.

Închide ×