Fotbal intern

Ce salariu vrea Cristian Lopez de la FCSB. Dinamo l-a dorit în iarnă

28.07.2018 | 07:36
Ce salariu vrea Cristian Lopez de la FCSB Dinamo la dorit in iarna

S-a aflat ce salariu vrea Cristian Lopez de la FCSB. Atacantul spaniol în vârstă de 29 de ani se află pe lista de transferuri a lui Gigi Becali a rămas liber de contract în această vară, după ce și-a încheiat contractul cu Lens, echipă care evoluează în Ligue 2.

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, dar și Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei României, sunt cei care insistă pentru ca atacantul care a evoluat și pentru CFR Cluj să revină în Liga 1 Betano. Pentru a ajunge sub comanda antrenorului în vârstă de 38 de ani, Cristian Lopez cere un salariu lunar de 30.000 de euro.

Dinamo l-a dorit în iarnă pe Cristian Lopez. Ce salariu vrea de la FCSB

Cristian Lopez a evoluat în Liga 1 în sezonul 2015-2016 și a înscris 18 goluri pentru campioana României, iar în perioada de mercato din iarnă a fost pe lista de transferuri a oficialilor de la FC Dinamo București, dar Florin Bratu nu a avut răbdare ca atacantul spaniol să devină liber de contract și l-a ales pe Mircea Axente.

“Pe Cristian Lopez l-am dorit și noi când a venit Florin Bratu la echipă (n.r. Florin Bratu a semnat cu Dinamo la sfârșitul lunii februarie 2018).  Era o situație mai complicată și cu echipa. Cred că Florin a luat legătura cu agentul lui și cu el, dar nu era jucător liber în acel moment. Am luat alt fotbalist  în locul lui, pe Axente. Cât să așteptăm? Sigur a avut multe oferte. Nu am apucat să vorbim de detaliile financiare. Nu a fost o problemă legată de bani. Nu la asta se rezumă totul”, a declarat Dănciulescu la o emisiune de sport.

Bucuria lui Cristian Lopez după un gol înscris într-un meci jucat de CFR Cluj cu Dinamo București
Cristian Lopez se bucură după un gol înscris într-un meci cu FC Dinamo București

Dacă va ajunge la FCSB, atunci Cristian Lopez o să-l înlocuiască pe Denis Alibec , atacant care a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil pe trei sezoane.

1.000.000 de euro este cota lui Cristian Lopez, conform transfermarkt.com