News

Ce sancțiune a primit șoferul unei mașini cu număr obscen. Românul înmatriculase automobilul în Germania

Șoferul unei mașini cu număr obscen a primit o sancțiune usturătoare. Acesta înmatriculase autoturismul în Germania.
31.05.2021 | 09:55
Ce sanctiune a primit soferul unei masini cu numar obscen Romanul inmatriculase automobilul in Germania
ADVERTISEMENT

Totuși, nu acesta a fost motivul pentru care bărbatul a fost amendat. Oamenii legii l-au surprins pe acesta conducând cu 103 km/ h în localitate.

Polițiștii au oprit autovehiculul, dar ceea ce a urmat este surprinzător. Bărbatul de la volan a refuzat să prezinte permisul de conducere, potrivit ȘtiriSuceava.net.

ADVERTISEMENT

Ce sancțiune a primit șoferul unei mașini cu număr obscen. Românul înmatriculase automobilul în Germania

Individul a explicat că nu are permisul de conducere asupra sa. Oamenii legii nu l-au crezut și i-au solicitat acestuia să coboare din mașină, pentru un control corporal.

În acel moment bărbatul i-a dat portofelul pasagerei din dreapta. Și femeia a refuzat să le arate polițiștilor conținutul acestuia.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost sancționat cu nouă puncte amendă, în cuantum de 1305 lei, pentru că depășise cu mai mult de 50 km/h a viteza legală. Totodată, acesta a primit șase puncte de amendă, 870 lei, pentru că nu avea permisul de conducere asupra sa.

Suceveanul a fost nemulțumit de tratamentul de care a avut parte. Acesta a sunat la 112 și a reclamat un compormanet necorespunzător al oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii aveau asupra lor dispozitive de înregistrare de tip body worn și întreaga scenă a fost înregistrată. După ce s-au verificat imaginile, concluzia a fost că niciunul dintre cei aflați în mașină nu a fost agresați niciun fel, iar comportamentul agenților a fost unul corespunzător.

Potrivit art. 32 alin. 1 lit. b din O.U.G. nr. 34/2008, individul a fost sancţionat contravenţional pentru alertarea falsă a forțelor specializate de intervenţie. Amenda s-a ridicat la 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În total, bărbatul s-a ales cu o amenzi în valoare de 6.175 lei. Totodată, el va avea permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Pedeapsă record pentru un șofer român de TIR

Un șofer român de TIR s-a ales cu o pedeapsă record. Bărbatul a fost prins cu aproape o tonă de droguri în mașină și a primit cinci ani de închioase cu executare.

Nici amenda nu a fost una blândă. Indivudul trebuie să plătească 1,7 milioane de euro. Românul are 50 de ani și a fost prins în Franța, la frontiera Perthus, în data de 17 mai. Acesta se îndrepta către Germania.

El a fost arestat în aceeași zi și a ajuns în fața judecătorilor patru zile mai târziu. Sentința a venit destul de rapid și a fost una foarte dură.

ADVERTISEMENT
Tags: