Fotbal intern

Ce sancţiuni riscă CFR Cluj dacă nu se prezintă la meciul cu FC Argeş

02.11.2020 | 14:36
Ce sanctiuni risca CFR Cluj daca nu se prezinta la meciul cu FC Arges
ADVERTISEMENT

Cei de la CFR Cluj au fost furioși după ce au pierdut contra celor de la Gaz Metan Mediaș în campionat și au criticat arbitrajul. Mai mult decât atât, ardelenii spun că nu se vor prezenta la partida cu FC Argeș. Clujenii riscă sancțiuni grave. 

CFR Cluj a spus că nu se va prezenta la următorul joc din campionatul României contra celor de la FC Argeș. Conducerea campioanei României ”a luat foc” după eșecul cu cei de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-2 și i-a atacat pe arbitri.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care ardelenii nu vor evolua cu piteștenii, formația antrenată de Dan Petrescu ar putea fi pedepsită grav.

Cum vor fi pedepsiți clujeni dacă nu se prezintă la meci

Dacă șefii campioanei României nu se vor răzgândi în privința neprezentării la meciul cu piteștenii, clujenii vor trebui să plătească 100.000 de euro. Meciul este programat să se dispute duminică, cu începere de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care nu vor juca meciul cu FC Argeș, clujenii vor pierde jocul cu 0-3 la masa verde. De asemenea, vor fi penalizați cu cel puțin 3 puncte și cel mult 6. 100.000 de euro trebuie să achite pentru faptul că meciul nu se va mai vedea la televizor, iar dacă va exista o a doua neprezentare, CFR va fi exclusă din Liga 1.

”Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri!”,  a spus patronul CFR-ului Nelu Varga după meciul pierdut contra celor de la Gaz Metan. ”Nu ne vom prezenta la meciul cu Argeş. Este decizia patronului şi dânsul face ce vrea. Se întâmplă nişte lucruri. Se întâmplă din play-off-ul campionatului trecut. Nu avem nicio şansă dacă se continuă aşa”, a spus și Marius Bilașco

ADVERTISEMENT

Nici Dan Petrescu nu l-a iertat pe arbitru

După înfrângerea suferită contra celor de la Gaz Metan Mediaș, campioana României rămâne cu 18 puncte și se află la 6 lungimi distanță de liderul Universitatea Craiova. Mai mult, FCSB ar putea pune și ea 3 puncte între ea și CFR.

Și Dan Petrescu a criticat arbitrajul după jocul cu cei de la Gaz Metan Mediaș. “Nu cred că este soluția bună. La nervi se pot lua decizii greșite. De când cere Dan Petrescu VAR în România? S-a promis, nu? Dacă era VAR, băteam 4-2 azi și eram liniștiți. Toată lumea mergea acasă liniștită.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă la arbitru. E disperat să anuleze. Pe mine mă disperă tenta. Dacă ăsta la Costache nu e gol, care dracu’ mai e gol pe această planetă? Noi meci de meci avem trei penalty-uri. Dar lasă golul. Dar nu avem VAR. Asta este situația”.

ADVERTISEMENT