Sport

Ce șansă pentru un parior! Verde la un câștig de peste 6000 de euro cu un cartonaș galben venit în minutul 87

Un parior inspirat a avut curajul să riște 250 de lei pe un bilet cu 9 evenimente. În cele din urmă, a avut și ceva noroc și a bifat un profit uriaș, de peste 6.000 de euro.
02.05.2022 | 02:21
Ce sansa pentru un parior Verde la un castig de peste 6000 de euro cu un cartonas galben venit in minutul 87
Ce șansă pentru un parior! Verde la un câștig de peste 6000 de euro cu un cartonaș galben venit în minutul 87
ADVERTISEMENT

Joi, zi de semifinale în Europa League și Conference League, a venit cu inspirație și ceva noroc pentru un parior. Meciul care i-a dat cele mai mari emoții a venit, însă, din Premier League: Manchester United – Chelsea 1-1.

Bilet de 31.212 lei pentru un parior inspirat. Cea mai mare cotă de pe bilet a venit cu un combo la partida Manchester United – Chelsea 1-1

La Superbet, câștigurile vin din toate direcțiile. Trebuie doar să îți faci cont și profiți automat de o superofertă. Câștigul este garantat datorită bonusurilor.

ADVERTISEMENT

31.212,11 lei a fost câștigul exact obținut de pariorul care și-a demonstrat joi inspirația. Din această sumă, nu mai puțin de 5.202,02 lei au venit datorită superbonusului de 20 la sută din câștig oferit de Superbet pentru totalul de meciuri jucate.

La Manchester United – Chelsea s-a mizat pe un pariu mai complex, la cotă 2,40, care prevedea ca oaspeții să marcheze cel puțin un gol, să aibă minimum cinci cornere și să încaseze un galben. Golul l-a dat Alonso în minutul 60, iar la cornere nu au fost deloc emoții. Au fost 9 în total. Galbenul s-a lăsat cel mai mult așteptat, a venit abia în minutul 87, încasat de Rudiger.

ADVERTISEMENT

Cote excelente bifate de pariorul inspirat la meciurile din cupele europene. Jocurile din Conference League i-au adus două super cote

Tot pe final a venit și golul izbăvitor în RB Leipzig – Rangers, pronostic 1. Singura reușită a partidei a fost semnată de Angelino, minutul 85. La West Ham – Eintracht Frankfurt s-a mers pe minimum două goluri în meci și totul era deja rezolvat în minutul 21, când s-a făcut 1-1. Nemții s-au impus 2-1 în cele din urmă.

La semifinalele de Conference League s-au bifat cote mult mai bune. A fost 1 solist la Feyenoord – Marseille, cotă 2,00, iar olandezii s-au impus cu 3-2. La Leicester – AS Roma s-a mizat că italienii vor câștiga măcar o repriză, la cotă 1,95. Roma a avut 1-0 la pauză, s-a terminat 1-1.

ADVERTISEMENT

O altă cotă 2 a fost bifată în Liga 2, la victoria obținută de Hermannstadt pe terenul celor de la Concordia Chiajna. A fost 3-1 pentru sibieni, care au urcat pe loc direct promovabil. În egipt, Zamalek a întors după pauză scorul cu Al Masry. A fost cotă 1,57 la 1 solist.

Primele evenimente de pe bilet au fost din competiții nordice. Au fost bifate cu succes, iar pariorul a dat lovitura

În fine, au fost și două evenimente din competițiile nordice. În Cupa Danemarcei, Midtjylland a câștigat la Velje cu un gol marcat în repriza secundă. În Finlanda, HJK a trecut în deplasare de HIFK, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Cu Superbet, nici nu mai contează dacă ești inspirat sau nu! Câștigi oricum! Fă-ți cont nou și profită de super bonusurile care te așteaptă. Este toată inspirația de care ai nevoie pentru profit.

ADVERTISEMENT