Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce șanse le dă Mircea Lucescu „tricolorilor” în meciul cu Olanda: „Nu joacă să se dea mari”. Veste de ultimă oră despre revenirea în antrenorat

Mircea Lucescu a prefațat România - Olanda, în optimile EURO 2024. Cel mai titrat antrenor român consideră că „tricolorii” au șanse importante pentru a trece mai departe.
02.07.2024 | 18:16
Ce sanse le da Mircea Lucescu tricolorilor in meciul cu Olanda Nu joaca sa se dea mari Veste de ultima ora despre revenirea in antrenorat
Mircea Lucescu a dezvăluit care sunt șansele României în meciul cu Olanda de la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit în presa din Italia despre România – Olanda, cel mai important meci din ultimii ani pentru fotbalul românesc. Cele două echipe naționale se înfruntă în optimile EURO 2024, marți, 2 iulie, ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen. „Il Luce” i-a avertizat pe olandezi.

Ce șanse le dă Mircea Lucescu „tricolorilor” în meciul cu Olanda: „Nu joacă să se dea mari”

Mircea Lucescu este ferm convins că România și Olanda au șanse egale în meciul de marți seară de pe Allianz Arena din Munchen, din optimile EURO 2024. Fostul antrenor de la Dinamo Kiev sau Șahtior Donețk consideră că „tricolorii” au avantaje importante datorită grupului și organizării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, remarcații celui mai titrat antrenor român din toate timpurile sunt Dennis Man și Valentin Mihăilă, de la Parma„(n.r. – Șansele României cu Olanda) Eu zic 50-50.

Românii formează un grup mare, se vede în felul în care joacă și în felul în care își tratează fanii. Au organizare și contraatacuri, nu joacă să se dea mari, ci să câștige.

ADVERTISEMENT

Îmi plac Man și Mihăilă, care au promovat cu Parma. În Italia, Serie A este turneul președinților, Serie B, al antrenorilor. Este adesea mai dificil decât în A”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Gazzetta dello Sport.

Pe cine vede Mircea Lucescu favorite la câștigarea EURO 2024: „Anglia nu, se chinuiește prea mult”

Mircea Lucescu este de părere că Franța și Spania au cele mai mari șanse la câștigarea trofeului UEFA EURO 2024. „Il Luce” nu este impresionat de Anglia. De asemenea, antrenorul în vârstă de 78 de ani anticipează o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

„Anglia nu, se chinuiește prea mult. Rezervele vor fi importante, așa că văd Franța și Spania drept mari candidate. Totuși, eu cred că va fi o surpriză… Austria, Elveția, Turcia, nu știu”, a mai spus Mircea Lucescu.

Spania – Germania și Portugalia – Franța sunt primele meciuri din sferturile de finală ale EURO 2024. Pe partea de tablou a României, Anglia înfruntă Elveția, în timp ce ultimul sfert de finală va fi România/Olanda – Austria/Turcia.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, veste de ultimă oră despre revenirea în antrenorat: „Am refuzat multe oferte”

Mircea Lucescu este liber de contract de pe 3 noiembrie 2023. Totuși, legendarul antrenor român nu a dus lipsă de oferte, fiind dorit inclusiv în România de Rapid și Dinamo. „Il Luce” a anunțat că este pregătit să revină pe banca tehnică.

„Am refuzat multe oferte, eu nu am nevoie de bani, dar sunt pregătit. Important este să antrenez pentru a fi numărul 1. Chiar și în Serie B, în C sau în D dacă mă cheamă”, au fost cuvintele lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT
7,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul România - Olanda