Sport

Ce șanse reale sunt ca Florin Răducioiu să vină la Dinamo! Anunț oficial: “Ne dorim, dar…” Exclusiv

Mircea Rednic a anunțat că l-ar dori pe Florin Răducioiu la Dinamo. Însă, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a declarat că este destul de dificil ca fostul atacant să ajungă în acest moment la club.
14.10.2021 | 22:25
Ce sanse reale sunt ca Florin Raducioiu sa vina la Dinamo Anunt oficial Ne dorim dar Exclusiv
Ce șanse reale sunt ca Florin Răducioiu să vină la Dinamo! Anunț oficial: "Ne dorim, dar..." Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a anunțat că îl vrea pe Florin Răducioiu la Dinamo. “Puriul” a declarat în conferința de presă premergătoare meciului dintre Dinamo și Gaz Metan că l-ar dori pe fostul mare jucător al “câinilor” la echipă:

Mircea Rednic: “E util, acum vorbește bine românește (râde)”

„Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit și a rămas ca domnul Mureșan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat și care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu.

ADVERTISEMENT

Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute. Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește (râde). Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a spus Mircea Rednic în conferința de presă.

Ce șanse reale sunt ca Florin Răducioiu să vină la Dinamo: “Avem o schemă completă de personal!”

Însă, venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo este mai complicată. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ & Partners, administratorul judiciar al clubului, a declarat că deocamdată schema de personal este completă și că ar trebui eliberat un loc pentru venirea fostului internațional:

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu domnul Rednic aseară și cu domnul președinte Iuliu Mureșan și lucrurile stau în felul următor. Orice dinamovist, cu atât mai mult gloriile dinamoviste, sunt binevenite. 

Astăzi avem o  schemă completă de personal și dacă vom renunța la anumiți membri ai personalului, vom aduce și alte persoane. Dar suntem într-o schemă completă și din punct de vedere financiar și nu vom aduce să dublăm salariile. 

ADVERTISEMENT

“Dumnealui va avea o discuție săptămâna viitoare cu domnul Mureșan”

Vă dați seama că și noi ne dorim foarte tare ca o personalitate ca Florin Răducioiu să vină alături de Dinamo, dar fără a face însă rabat la preceptele noastre financiare pe care dorim să le respectăm. 

Dacă schema noastră de personal se va reduce în viitorul apropiat, cu certitudine vom încerca să atragem o mare glorie a clubului care să lucreze alături de Dinamo. Este important și pentru imaginea clubului. 

ADVERTISEMENT

Dumnealui va avea o discuție săptămâna viitoare cu domnul Mureșan, probabil că o să ne auzim și noi. Vom vedea. Astăzi nu este nimic cert, însă noi trebuie să fim foarte atenți la fiecare cheltuială pe care o facem și vă asigur că facem acest lucru”, a declarat Zăvăleanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Răducioiu a mai avut un mandat de director sportiv la Dinamo! Totul s-a încheiat foarte brusc

Florin Răducioiu a mai avut o experiență de director sportiv la Dinamo, însă lucrurile nu au mers deloc bine. În sezonul 2006/2007, când antrenor era tot Mircea Rednic, Răducioiu a rezistat doar câteva luni și a renunțat din cauza faptului că nu era băgat în seamă de finanțatorii clubului.

Dinamo este într-o situație dificilă. “Câinii” ocupă locul 15 în clasament cu 7 puncte adunate în primele 11 etape.

“Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, Florin Răducioiu

  • 51 de ani are Florin Răducioiu
  • 21 de goluri a marcat Răducioiu în naționala României

 

ADVERTISEMENT