Pariuri sportive

Ce șanse și ce cote are Brazilia la o victorie clară cu Mexic

02.07.2018 | 11:37
Ce sanse si ce cote are Brazilia la o victorie clara cu Mexic

A treia zi a optimilor aduce pe teren favorita la trofeu, Brazilia cu Mexic, dar și Belgia, care este considerată chiar mai aproape de sferturi ținând cont de adversarul din optimi, Japonia. Pentru o victorie a favoritelor, Brazilia și Belgia, găsim la BetArena o cotă specială de 2,50, dar haideți să vedem și cum stăm pe fiecare meci în parte.

Brazilia – Mexic: favorita Mondialului, cote bune pe victorii clare

www.betarena.ro

Fără să impresioneze cu adevărat, cu un Neymar mai degrabă tăcut, care s-a făcut remarcat mai mult prin căderile teatrale, Brazilia s-a calificat în optimi cu două victorii și un egal, și un singur gol primit în trei partide. Departe de extravganta ”Selecao” care domina fotbalul cu Pele în atac, o Brazilie mult mai europenizată a învățat să fie mult mai pragmatică, mai ales după ce a pierdut semifinala cu Germania de acum patru ani cu 7-1, în fața propriilor fani. De data aceasta, însă, lucrurile par mult schimbate, iar cuplul de fundași centrali Miranda – Thiago Silva dă destulă siguranță, în timp ce Philippe Coutinho e cel mai bun mijlocaș de la acest Mondial, fiind implicat în fiecare meci în cel puțin un gol, fie prin propria reușită, fie printr-un assist oferit coechipierilor.

În primă fază, Brazilia e favorită clară în fața Mexicului, echipă care pare în reducere de turație în acest turneu final. După o victorie entuziasmantă cu Germania, 1-0, Mexicul a câștigat cu 2-1 în fața Coreei de Sud, pierzând ultimul meci al grupei cu Suedia, clar, 3-0, fapt care i-a dus pe mexicani pe poziția secundă în grupă, fiind chiar în pericol să fie eliminați dacă Germania reușea să câștige cu Coreea. Totuși, avantajul mexicanilor e selecționerul Juan Carlos Osorio, considerat un adevărat geniu tactic, care poate să blocheze atacul brazilian, la fel cum a făcut-o și Costa Rica în meciul direct din grupe. Atunci, costaricanii au cedat pe final, în prelungiri, când Brazilia a înscris de două ori și a câștigat cu 2-0.

Mexicul a pierdut doar două din ultimele 19 meciuri din grupele unei Cupe Mondiale, calificându-se de șase ori consecutiv în optimile de finală ale unui turneu final. Dar de fiecare dată, mexicanii au pierdut în prima fază eliminatorie! Din acest motiv, Brazilia e clar favorită. BetArena oferă o cotă specială de 4,15 pentru „Brazilia câștigă ambele reprize”. Pentru „Brazilia câștigă și ambele înscriu”, cota este mărită de BetArena la 4,00. Pentru acest pariuri speciale, miza maximă este 100 de ron, deci merită să profitați de ele. O altă opțiune oferită de BetArena este cea de ”1 pauză/1 final și sub 4,5 goluri” pentru o cotă de 2,55, pentru cei care mizează pe un start bun al Braziliei.

Belgia – Japonia: toate calculele duc la… Belgia

www.betarena.ro

Belgia și Anglia au făcut tot ce le-a stat în putință să nu câștige meciul direct din ultima etapă a grupelor pentru a avea un parcurs mai lung în fazele superioare ale Cupei Mondiale. Dilema era, însă, una clară: câștigă meciul și au un duel mai facil în optimi, cu Japonia, sau pierd, joacă împotriva Columbiei în optimi, dar au apoi drum mai liber, teoretic, către semifinale. Până la urmă, după un meci în care Belgia a jucat cu opt rezerve, iar Anglia cu nouă, belgienii s-au impus cu 1-0 și au devenit a treia echipă după Uruguay și Croația care câștigă toate jocurile din grupă.

Așadar, un meci Belgia – Japonia, în care există o favorită clară, poate cel mai dezechilibrat duel din faza optimilor, mai ales că Japonia s-a calificat în ultimele 16 echipe de la Mondialul din Rusia doar datorită faptului că a primit patru cartonașe galbene, față de cele șase ale Senegalului. Surprinzătoare au fost și deciziile selecționerului Akira Nishino, care la 1-0 pentru Polonia, a decis ca echipa sa să păstreze posesia și să nu atace, pentru a nu risca primirea unui gol secund, în timp ce a schimbat șase jucători în meciul decisiv cu polonezii față de egalul cu Senegal din runda precedentă.

Ce se va întâmpla, însă, în partida de la Rostov? Probabil un forcing de start al Belgiei, echipa care a marcat până acum de nouă ori, cel mai bun atac din faza grupelor. Va reveni, cu siguranță, Romelu Lukaku în echipa belgiană, iar cota de 1,85 oferită de BetArena pentru un gol al atacantului lui Manchester United e una ce merită încercată. La fel cea de 2,20 pe care a primit-o Eden Hazard să marcheze, mijlocașul lui Chelsea fiind extrem de avansat la naționala Belgiei, fiind și cel care execută penalty-urile pentru naționala belgiană. Pentru pariorii cărora le place să riște pentru o cotă mai mare, BetArena oferă o cotă de 3,70 pentru o victorie a Belgiei și minimum patru goluri marcate în meci. Specialul zilei la acest meci este însă pe „Belgia câștigă și ambele înscriu”, mărit la cotă 4,00, cu miza maximă 100 de lei.