Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce șanse sunt ca „frații Dedeman” să vină să investească la Rapid. Dan Șucu dă din casă: „Mi-au promis ceva!” Video exclusiv

Dan Șucu a vorbit despre posibilitatea ca Adrian și Dragoș Pavăl, „frații Dedeman”, să investească la Rapid sau la alt club din SuperLiga.
26.12.2022 | 19:01
Ce sanse sunt ca fratii Dedeman sa vina sa investeasca la Rapid Dan Sucu da din casa Miau promis ceva Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a făcut show la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a explicat dacă își dorește sau nu să urmeze o carieră politică.

Se implică „frații Dedeman” la Rapid? Dan Șucu: „Mi-au promis zilele astea că vor veni și ei la un meci”

FANATIK a dezvăluit că Adrian și Dragoș Pavăl, cunoscuți mai mult ca „frații Dedeman”, au fost interesați să investească la echipa lui Hagi, dar și la CSA Steaua. Dan Șucu a vorbit despre posibilitatea ca puternicii oameni de afaceri să investească în fotbal sau chiar la Rapid:

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Suntem acționari împreună la firma Roca. E un fond de investiții la care sunt implicați mai mulți oameni de afaceri. E un management care se ocupă acolo și investește în mai multe afaceri.

La Londra sunt vreo 800 de fonduri de investiții de acest gen. Aici suntem printre primii care facem asta. E vorba de alte afaceri care merg mai puțin bine și pot fi restructurate sau afaceri care au nevoie de capital ca să crească mai repede”. VIDEO MAI AICI.

ADVERTISEMENT

Adrian și Dragoș Pavăl, cei mai bogați români conform Topului 300 Capital, i-au promis lui Dan Șucu că vor veni la un meci al Rapidului: „Îi admir pe amândoi. Sunt niște oameni de toată isprava. Mi-au promis zilele astea că vor veni și ei la un meci. Când ai 60 de ani, zilele trec uite așa…”.

Vor să investească frații Dedeman în SuperLiga? Dan Șucu: „Au așteptat să vadă ce se întâmplă cu alții”

Dan Șucu nu exclude posibilitatea ca cei doi puternici oameni de afaceri din România să se implice la o echipă din SuperLiga, deși deocamdată nu și-au făcut publice intențiile.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-au declarat că vor să se implice în fotbal, dar nu cred că mi-ar fi spus-o oricum. Probabil că ar putea fi printre cei care au așteptat să vadă ce se întâmplă și cu alții”.

Originari din Bacău, cei doi pot pune umărul la reclădirea echipei decăzute după moartea lui Dumitru Sechelariu: „Ar putea. Sunt convins că le-ar face plăcere dacă ar decide că Bacăul trebuie să fie una dintre cele mai puternice echipe ale României, sunt convins că n-ar fi o problemă. Fără doar și poate”.

ADVERTISEMENT

În privința unei eventuale implicări la Rapid, Dan Șucu e sincer și spune că nu mai are nevoie de alți investitori: „N-ar avea nevoie nici ei de mine, nici noi de ei! Din punctul meu de vedere, ei dacă ar decide că ar dori să fie competitori, ar fi extrem de puternici. Cine realizează ce au realizat ei, nu poate fi decât extrem de puternic”, au fost declarațiile extrem de interesante ale patronului Rapidului.

  • 4,2 miliarde de euro este averea fraților Adrian și Dragoș Pavăl, conform Topului 300 Capital
ADVERTISEMENT
Tags: