Life

Ce schimbare de look vrea să-și facă Culiță Sterp. Artistul apelează la operație

15.10.2020 | 14:41
Ce schimbare de look vrea sasi faca Culita Sterp Artistul apeleaza la operatie
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu a scăpat de coșmarul cheliei, mai ales că este vorba de o problemă ereditară. Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere se gândește să facă o schimbare radicală de look, după ce în urmă cu 3 ani a apelat la un medic din Turcia pentru un implant de păr.

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a mărturisit că vrea să apeleze din nou la această intervenție, în special în creștetul capului pentru că prima oară și-a făcut transplant mai mult în lateral, fiind extrem de mulțumit de rezultatul obținut.

ADVERTISEMENT

Artistul își dorește o podoabă capilară bogată pentru că în momentul de față folosește unele „artificii” pentru a acoperi zonele în care nu are foarte mult păr. Cel mai probabil acesta va fi cadoul pe care și-l va face de ziua sa de naștere care va avea loc în curând.

Culiță Sterp, o nouă schimbare de look. Ce vrea să-și facă cântărețul

Părul lui Culiță Sterp s-a îndesit destul de mult după prima intervenție suferită în Turcia, însă se pare că nu este în totalitate mulțumit de podoaba sa capilară. Cântărețul va ajunge în perioada următoare pe mâna medicilor, intervenția urmând să aibă loc pe teritoriul țării noastre.

ADVERTISEMENT

Artistul nu este singurul bărbat din showbiz-ul autohton care a apelat de-a lungul timpului la această procedură medicală, printre vedetele care nu au fost încântate de podoaba capilară numărându-se Mihai Trăistariu, Cătălin Măruță, Ioniță de la Clejani sau Dinu Maxer.

„Deci, datorită faptului că părul prost părăsește capul deștept (râde), ca să nu spunem invers… ce credeți, m-am gândit să-mi fac implant de păr a doua oară. Mi-am mai făcut implant de păr în Turcia acum 3 ani. 

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut doar pe aici pe lateral. Pot să spun că mi-a prins cât de cât bine, dar fiind o chestie ereditară, eu semăn cu tata, a început să cadă părul din creștetul capului foarte mult, am un gol foarte mare aici în vârful capului. 

Poate că știți, ați mai văzut din poze. Acum sunt dat și cu o pudră care să-mi acopere golurile și m-am tot sfătuit cu prieteni și oameni care și-au mai făcut și am găsit cel mai bun doctor din Cluj Napoca. 

ADVERTISEMENT

Deja am puține emoții. Mai am o săptămână și ceva și o să merg să-mi fac implantul, așa că urmați-mi succes”, a mărturisit Culiță Sterp pe Instagram în legătură cu noua procedură, în timp ce se afla la volanul mașinii personale.

ADVERTISEMENT