Fotbal intern

Ce schimbări a adus Dusan Uhrin la Dinamo. Unde a lucrat cel mai mult antrenorul ceh. Exclusiv

20.04.2021 | 17:30
Ce schimbari a adus Dusan Uhrin la Dinamo Unde a lucrat cel mai mult antrenorul ceh Exclusiv
Ce schimbari a adus Dusan Uhrin la Dinamo. Unde a lucrat cel mai mult antrenorul ceh. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a încercat să schimbe cât mai repede lucrurile la Dinamo și, din informațiile FANATIK, a lucrat intens în ultimele zile la antrenamente pe principalele probleme pe care le consideră că trebuie rezolvate cât mai repede.

Antrenorul ceh a „câinilor” încearcă din răsputeri să ajute Dinamo și a luat deja mai multe decizii în scurta perioadă pe care a avut-o la dispoziție.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinamo va avea doi preparatori fizici și deja și-a dat acordul pentru transferul unui jucător. Ba, mai mult, Uhrin Jr. l-a contact pe Ionel Dănciulescu și i-a propus să revină în Ștefan cel Mare.

Dusan Uhrin a identificat principalele probleme de la Dinamo

Din informațiile FANATIK, Dusan Uhrin Jr. a lucrat intens în ultimele trei zile la antrenamente faza de atac. „Câinii” au înscris doar trei goluri în ultimele 11 partide din Casa Pariurilor Liga 1, singurul atacant valid al lui Dinamo după accidentarea lui Joseph Akpala este Adam Nemec, care tocmai a revenit și el pe teren după mai multe săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, se pare că cehul a avut discuții individuale aproape cu toți jucătorii și a făcut o analiză a plusurilor și minusurile fiecărui jucător. Astfel, Uhrin a tras concluzia că trebuie să lucreze mai mult la agresivitatea jucătorilor și la pressing-ul susținut pe care trebuie să îl facă „câinii”.

Dusan Uhrin va avea la dispoziție pentru următorul meci aproape toți jucătorii, singurele absențe înainte de meciul cu UTA fiind Joseph Akpala și Mihai Eșanu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, tânărul portar având o accidentare la mușchii inghinali.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin pune accentul pe analiza video a adversarilor

FANATIK a mai aflat că antrenorul ceh pune foarte mare accent pe analiza video a adversarilor, dar și a propriilor jucători, pentru a le explica clar unde au greșit și cum trebuie să remedieze anumite lucruri. Astfel, înaintea meciurilor din playout, Uhrin va face o ședință specială de analiză video a adversarilor.

De altfel, Uhrin și-a arătat intențiile încă din primele zile la Dinamo, când a declarat într-un interviu pentru FANATIK următoarele: „Am vorbit cu o parte dintre ei individual, nu am avut atât de mult timp la dispoziție, sunt aici de două zile și mâine avem meci, ușor, ușor o să reușesc să vorbesc cu toți.

ADVERTISEMENT

Cel mai important este să înțeleagă că trebuie să joace și să fie mai atenți decât au făcut-o până acum, pentru că au fost multe meciuri pe care Dinamo le-a pierdut și vreau să schimbăm această situație și să urcăm în clasament”.

ADVERTISEMENT
  • 17 puncte a obținut Uhrin în primele 9 etape la Dinamo, atât cât au nevoie acum „câinii” pentru a se salva de la retrogradare
  • 27 de meciuri are antrenorul ceh pe banca lui Dinamo