Fotbal international

Ce schimbări a pregătit Mirel Rădoi pentru România – Franța. Cum arată primul 11. EXCLUSIV

24.06.2019 | 18:21
Ce schimbari a pregatit Mirel Radoi pentru Romania  Franta Cum arata primul 11 EXCLUSIV

România este poziționată perfect înaintea meciului cu Franța, din ultima etapă a grupelor la EURO U21. Terminăm grupa pe primul loc la victorie sau egal, dar ne putem califica în semifinale și în cazul unui eșec la maximum două goluri diferență. FANATIK a aflat echipa de start a lui Mirel Rădoi, dar selecţionerul ar mai putea să facă o modificare de ultimă oră cu puţin timp înainte de partidă.

Cum arată primul 11 al României în meciul cu Franţa

Radu – Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Ştefan – Nedelcu, Cicâldău – Dragomir, Hagi, Fl. Coman – Puşcaş

Selecționerul Mirel Rădoi s-a decis asupra primului 11 pentru meciul cu Franța. Așa cum a anunțat la conferința de presă, Rădoi îl va titulariza pentru prima dată la acest turneu pe Florinel Coman, cel care a făcut un meci fantastic împotriva Angliei, cu două goluri marcate și un penalty obținut. Tricolorii trebuie să fie atenți în privința cartonașelor. Coman, Pușcaș, Băluță, Man, Pașcanu și Cicâldău vor rata meciul din semifinale dacă vor fi avertizați în partida cu Franța. Semifinalele se vor juca joi pe arenele din Bologna și Reggio Emilia, iar Spania este cea mai avantajată din acest punct de vedere, evoluând în faza grupelor pe ambele stadioane.

Ce schimbări a făcut Rădoi

Mirel Rădoi a decis să-i odihnească pe Tudor Băluţă şi pe Dennis Man în privinţa semifinalei de la Euro 2019. Băluţă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei de fier în cele două partide de la Campionatul European, reuşind şi un gol în meciul cu Croaţia. În locul său va fi utilizat Dragoş Nedelcu, jucătorul lui FCSB care are calităţi asemănătoare cu ale lui Băluţă. Trebuie notat că fotbalistul transferat la Brighton are şi un cartonaş galben.

Mai mult, şi Man va fi doar rezervă diseară. Şi el avertizat cu cartonaş galben în meciul cu Croaţia, fotbalistul lui FCSB va fi odihnit pentru o posibilă semifinală la Euro 2019. Vlad Dragomir, jucătorul lui Perugia, este cel care-l înlocuieşte în banda dreaptă a atacului, fiind şi un fotbalist care se apără mai bine.