Life

Ce schimbări face Pro TV pentru finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cea mai provocatoare vedetă Survivor, în lupta din Dominicană

Pro TV aruncă în lupta de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici! una dintre cele mai senzuale vedete de la noi, o artistă care a făcut senzație în Republica Dominicană, la Survivor.
25.10.2022 | 13:49
Ce schimbari face Pro TV pentru finala Sunt celebru scoatema de aici Cea mai provocatoare vedeta Survivor in lupta din Dominicana
Înainte de finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! șefii de la Pro TV au apelat la noi vedete care să completeze rândurile rărite ale concurenților / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! se anunță schimbări serioase cu privire la vedetele care vor lupta în finala emisiunii prezentate de Adela Popescu și de Cabral. Iar Pro TV pare să fi decis să arunce în lupta din junglă vedete care, de-a lungul timpului, au făcut senzație în show-urile de supraviețuire și au impresionat și la ”capitolul fizic”, atrăgând audiența masculină cu formele afișate. Informațiile obținute de FANATIK, în exclusivitate, anunță că una dintre vedetele Survivor România 2021 a fost dusă în Dominicană pentru a ridica audiența emisiunii.

Cine intră în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! chiar înainte de finală?

Considerată una dintre cele mai senzuale artiste din România, Roxana Nemeș este asul din mâneca celor de la Pro TV pentru a se asigura că ”vor lua” ochii telespectatorilor, cu atât mai mult cu cât se apropie finala emisiunii.

ADVERTISEMENT

În mare secret, vedeta de la Survivor România 2022 a acceptat să se întoarcă în jungla din Republica Dominicană pentru a-și testa, din nou, limitele în condiții dificile de supraviețuire. Obișnuită cu foamea, cu lipsurile, Roxana Nemeș pare decisă să impresioneze la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Rezistența vedetei, spun informațiile FANATIK, a fost și motivul pentru care producătorii show-ului i-au propus vedetei să intre în lupta de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici!, artista acceptând, conta unei sume consistente de bani, să reziste cele câteva săptămâni de filmare.

ADVERTISEMENT

De altfel, și la Survivor România 2022, Roxana Nemeș s-a dovedit a fi una dintre vedetele suficient de încăpățânate să nu abandoneze lupta din junglă decât în momentul în care medicii au decis să o trimită acasă.

”A beneficiat de tot sprijinul medical, s-au făcut analize, s-au făcut analize repetate, au fost serii de tratament însă rezultatul este același! Din păcate, concurentul nu mai poate continua competiția Survivor România și părăsește aceasta competiție, acum și aici!”, spunea Daniel Pavel în momentul plecării Roxanei Nemeș din jungla de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș ajunge la Sunt Celebru, scoate-mă de aici! însoțită de un actor

Roxana Nemeș nu este singura surpriză pregătită de Pro TV pentru show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Frumoasa cântăreață care a făcut furori la Survivor România cu formele pe care le-a afișat va intra în edițiile de săptămâna viitoare ale emisiunii difuzate de Pro Tv alături de un actor.

Roxana Nemeș
Senzuala cântăreață Roxana Nemeș intră la Sunt celebru, scoate-mă de aici! alături de actorul Levent Sali / Fotomontaj: Fanatik

Cel care o însoțește pe voluptoasa Roxana Nemeș în aventura din Republica Dominicană este Levent Sali, un tânăr care a cunoscut celebritatea ca actor, în filme sau în seriale precum Pariu cu viața. Actorul, povestea cu ceva timp în urmă, a trăit ”la limită” în ultimii ani, dezvăluind că a trecut peste episoadele din viață în care consuma droguri și juca la ruletă banii pe care îi câștigase până atunci.

ADVERTISEMENT

Cum va avea loc finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Măcinat de scandaluri care mai de care mai serioase, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! se apropie, cu pași repezi, de finală. De altfel, deja, concurenții, dar și prezentatorii emisiunii, Adela Popescu și Cabral, s-au întors în România.

De altfel, și în România, scandalurile începute între vedete, în jungla din Republica Dominicană, au continuat, exemplul cel mai elocvent fiind situația dintre Bia Khalifa și cântăreața Ami. Prima a și fost eliminată după ce a agresat-o pe Ami, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, iar apoi, întoarsă în România, a făcut ca artista să fie victima bullying-ului fanilor vedetei OnlyFans.

Nici Răzvan Botezatu, primul dintre cei care a strigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” în acest sezon al show-ului, nu a trecut prea ușor peste evenimentele din junglă, recunoscând că nu mai vrea să audă de unii colegi din junglă.

Finala show-ului va avea loc, din informațiile obținute de FANATIK, în România și va fi difuzată în regim de live, urmând ca unul dintre concurenți să fie încoronat drept ”rege al junglei” într-un studio, nu în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT