Fotbal intern

Ce schimbări poate face Adrian Mutu pentru România U21 – Germania U21! Cine intră în locul suspendaţilor

30.03.2021 | 11:38
Ce schimbari poate face Adrian Mutu pentru Romania U21  Germania U21 Cine intra in locul suspendatilor
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are bătăi de cap în privinţa primului “11” înainte de România U21 – Germania U21. Victoria cu Ungaria U21 a lăsat două goluri în formula de start, după ce Marius Marin şi George Ganea au primit al doilea galben la turneul final şi sunt suspendaţi în ultima etapă.

FANATIK a analizat lotul lui Adrian Mutu şi îţi prezintă variantele de înlocuire pentru Marius Marin şi George Ganea. Duelul cu Germania U21 este unul decisiv pentru naţionala de tineret a României, care are ca obiectiv calificarea în sferturile de finală la turneul final din Ungaria şi Slovenia.

ADVERTISEMENT

Variantele lui Adrian Mutu înainte de România U21 – Germania U21. Ce schimbări poate face

Cea mai simplă alegere vine în cazul înlocuirii lui George Ganea, suspendat pentru România U21 – Germania U21. Cum în atac nu are prea multe variante, Adrian Mutu va merge pe mâna lui Adrian Petre, fotbalist care a început ambele partide din faza grupelor pe banca de rezerve.

Suspendarea lui Marius Marin este o lovitură grea pentru Adrian Mutu, după ce naţionala de tineret a României şi-a pierdut căpitanul pentru meciul cu Germania U21. La conferinţa de presă premergătoare partidei, selecţionerul tineretului a susţinut că o variantă de înlocuire ar fi Marco Dulca.

ADVERTISEMENT

O altă variantă pentru Adrian Mutu este Răzvan Oaidă, însă fotbalistul celor de la FCSB a bifat puţine minute la turneul final din Ungaria şi Slovenia.

“Îi avem pe Marco Dulca și pe Adrian Petre, care pot intra în locul celor suspendați și să demonstreze că pot juca la nivel înalt” – Adrian Mutu

România U21: Vlad – Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc – Ciobanu, Dulca, Olaru – Moruţan, Ad. Petre, Măţan

Schimbă Adrian Mutu şi în defensivă?!

Denis Ciobotariu a fost intens criticat pentru prestaţia din meciul cu Olanda U21, când a greşit la golul marcat de Perr Schuurs, iar partida cu Germania U21 l-ar putea găsi pe banca de rezerve. O variantă de înlocuire ar fi Andrei Chindriş, fotbalist care a evoluat constant în centrul defensivei naţionalei de tineret.

ADVERTISEMENT

La conferinţa de presă de la finalul meciului cu Olanda U21, Adrian Mutu a sărit în apărarea lui Denis Ciobotariu, iar în meciul cu Ungaria l-a titularizat din nou.

“Ciobotariu nu a pierdut omul din marcaj, se mai întâmplă ca un jucător să anticipeze mai bine mingea în locul tău. Eu nu îl consider pe Ciobotariu vinovat la gol, dar trebuie să acceptăm că uneori adversarul e mai bun ca noi”, spunea Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

România U21 şi Germania U21 se pot califica la braţ în sferturi

După primele două etape din faza grupelor, Germania U21 şi România U21 se află la egalitate de puncte, câte 4, însă nemţii au avantajul golaverajului. Olanda U21 este obligată să învingă Ungaria U2 ca să mai aibă şanse la sferturi, însă va conta şi rezultatul din partida noastră.

Un rezultat de 2-2 în România U21 – Germania U21 ar duce ambele selecţionate în sferturile de finală, la fel ca orice remiză în care cele două echipe marchează de la trei goluri în sus. În caz de egalitate la puncte între România, Germania şi Olanda se va realiza un clasament în trei, iar noi şi nemţii am avea un număr mai mare de goluri marcate în cazul unui scor de 2-2.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,95 este cota pentru ”peste 3,5 goluri marcate” la meciul Germania U21-România U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT