Fotbal intern

Ce schimbări pregăteşte Gigi Becali la FCSB. Dennis Man, Moruţan şi Tănase sunt vizaţi

31.08.2018 | 18:17
Ce schimbari pregateste Gigi Becali la FCSB Dennis Man Morutan si Tanase sunt vizati

Gigi Becali a anunţat ce schimbări pregăteşte la FCSB, după ce vicecampioana României a ratat calificarea în grupele Europa League. Jucătorii lui Nicolae Dică s-au impus pe “Arena Naţională”, scor 2-1, dar rezultatul obţinut în manşa a doua cu Rapid Viena nu a fost suficient.

Patronul FCSB-ului a anunţat că a luat decizia să facă mai multe mutări în lotul FCSB-ului, iar acesta doreşte ca Nicolae Dică să îi facă un prim 11 pe care să-l folosească la toate meciurile din Liga 1 Betano. Gigi Becali vrea ca vicecampioana României să câştige titlul în ediţia 2018 – 2019, după ce a ratat grupele Europa League.

Ce schimbări pregăteşte Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali susţine că va merge să discute cu Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi Florin Tănase şi le va transmite acestora că vor sta pe banca de rezervă dacă nu vor da totul pentru echipă. Mai mult, Gigi Becali a anunţat că transferul lui Dan Nistor nu se mai face, deoarece nu mai doreşte să investească.

“Caut un mijlocaş care să joace cu Pintilii. Să vedem dacă o să fie Zlatinski. Trebuie să anulăm transferurile. Man să uite până la anul, atunci când o să mai participăm în cupele europene. Să uitaţi de transferuri. Florinel Coman e pe drumul bun. O să vorbesc cu Man, Moruţan, Tănase. O să le spun că o să cristalizăm un prim 11 de bază, o să decidem echipa de titulari. Toate echipele mari din Europa au o echipă de start, aşa o să avem şi noi. O să promit că o să avem un 11 de bază. Nu mai am timp de crescut jucători pentru că vreau să iau campionatul. Man e pe post cu Roman şi Moruţan. Joacă dacă e mai bun, dacă nu, atunci stă pe bancă. Coman se bate cu Teixeira şi Tănase şi o să joace dacă e mai bun. Rusescu e cu Moruţan şi Tănase.

O să vedeţi că o să avem o echipă de start de bază. Asta o să dureze 3-4 etape. Eu îi cer lui Dică să îmi cristalizeze un prim 11. El trebuie să îmi spună cine sunt jucătorii care merită să fie titulari. Eu nu puteam să îmi fac un prim 11 pentru că eram în multe competiţii. Nu îmi pare rău că Moruţan nu a fost pe foaia de joc. Îmi pare rău că l-am băgat titular în Viena. Era alt scenariu dacă juca Rusescu. Transferul lui Nistor a picat. Nu mai dau bani”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu CSM Poli Iaşi pentru Kamer Qaka, dar mijlocaşul albanez a refuzat să plece la gruparea pregătită de Flavius Stoican. Mai mult, pe lista plecărilor se află Antonio Jakolis şi William de Amorim. Patronul vicecampioanei României l-a luat la ţintă şi pe Florin Tănase şi a dezvăluit că a decis să îi ia banderola de căpitan, iar acesta va ajunge la Bogdan Planic, sârbul din apărarea echipei pregătite de Nicolae Dică.