Fotbal intern

Ce schimbări pregăteşte Mircea Rednic la Dinamo! Un oficial e vizat

13.10.2018 | 08:39
Ce schimbari pregateste Mircea Rednic la Dinamo Un oficial e vizat
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă pentru a reveni pe banca tehnică a formaţiei Dinamo Bucureşti, iar “Puriul” pregăteşte două schimbări importante la echipa din “Ştefan cel Mare”. Doi oameni importanţi care sunt aproape de finanţatorul “câinilor” sunt vizaţi.

Conform gsp, Mircea Rednic doreşte să aibă putere totală la Dinamo, iar aceasta a fost principala cerinţă pe care a avut-o când a negociat cu Ionuţ Negoiţă pentru a-i lua locul lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a “câinilor”. Astfel, “Puriul” vrea ca finanţatorul din “Ştefan cel Mare” să renunţe la doi oameni importanţi.

ADVERTISEMENT

Ce schimbări pregăteşte Mircea Rednic după revenirea la Dinamo

Ţinând cont că Mircea Rednic vrea să deţină controlul în legătură cu tot ceea ce se întâmplă cu Dinamo Bucureşti, atunci “Puriul” şi-ar dori ca negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi Florin Prunea să se oprească! Fostul portar al echipei naţionale a României a anunţat că vrea să ştie fişa postului înainte să semneze contractul, iar venirea lui Mircea Rednic i-ar putea bloca implicarea la echipă.

Totodată, sursa citată mai sus susţine că postul lui Alexandru David, preşedintele echipei FC Dinamo Bucureşti, este în pericol. Oficialul din “Ştefan cel Mare” l-a ironizat pe Mircea Rednic. “Domnul Rednic a confundat ambalajul cu produsul. Domnul Negoiţă are birourile la RIN, acolo mai sunt şi alte firme ale lui. Domnule Rednic, eu tăceam sau vorbeam? Eram sfătuitori sau eram la masa tăcerii?”, spunea Alexandru David pentru gsp. Astfel, declaraţia făcută de preşedintele din “Groapă” ar putea face ca relaţia dintre el şi antrenor să se răcească.

ADVERTISEMENT
Mircea Rednic le dă indicaţii jucătorilor de la Dinamo într-un meci jucat pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Mircea Rednic le dă indicaţii jucătorilor de la Dinamo într-un meci jucat pe stadionul din “Ştefan cel Mare”

De trei ori a antrenat-o Mircea Rednic pe Dinamo

Mircea Rednic a antrenat-o pe Dinamo Bucureşti în trei rânduri. Prima dată a stat pe banca tehnică a “câinilor” în perioada iulie 2006 – septembrie 2007, apoi a plecat la Rapid şi a revenit pentru a-i pregăti pe dinamovişti în iulie 2008 – iunie 2009. “Puriul” a antrenat-o pe Dinamo ultima dată în sezonul 2015 – 2016, după care a plecat la Mouscron.