News

Ce scrie în testamentul Zinei Dumitrescu! Cui i-a lăsat averea

30.03.2019 | 17:12
Ce scrie in testamentul Zinei Dumitrescu Cui ia lasat averea

Zina Dumitrescu a murit în urmă cu două zile, în azilul unde și-a petrecut ultimii ani din viață. Asistenta a fost cea care a găsit-o fără suflare, în camera sa. Înainte să ajungă la azilul din Ghermănești, fosta creatoare de modă s-a bucurat de carieră de succes, în urma căreia a reușit să strângă o avere de-a dreptul impresionantă.

Ce avere avea Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu deținea nenumărate bijuterii scumpe, blănuri de lux și multe alte lucruri de valoare, precum și două autoturisme. De asemenea, Mama Zina mai avea și un apartament pe Calea 13 Septembrie din capitală, dar și mai multe terenuri situate lângă Moara Vlăsiei.

Din ce știu, mai avea un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut să-l vândă, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte” , a declarat Ion Cassian, directorul azilului, cu câteva luni înainte ca Zina Dumitrescu să moară.

Zina Dumitrescu. cu câteva luni înainte să moară
Zina Dumitrescu. cu câteva luni înainte să moară

Cui i-a lăsat averea Zina Dumitrescu. Testamentul fostei creatoare de modă

Răsturnare de situație, la scurt timp după moartea Zinei Dumitrescu. Surse din interiorul azilului de la Ghermănești citate de Cancan, fosta creatoare de modă și-ar fi exprimat în mai multe rânduri intenția de a dona terenul pe care îl deținea locului care îi devenise casă în ultimii ani din viață.

Nu se știe însă dacă dorința mamei Zina a devenit sau nu oficială, până ca aceasta să înceteze din viață. În plus, Ion Cassia, directorului azilului de lux unde Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani din viață, vine cu o ipoteză surprinzătoare. Fiul fostei creatoare de modă nu ar mai avea dreptul la averea mamei sale, întrucât nu a mai vizitat-o de multă vreme.

Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare” , a mărturisit Ion Cassian.

 

 

Tags: