Fotbal international

Ce scrie presa din Cehia despre ultimele transferuri realizate de FCSB: ”Pactul patronilor împotriva celor de la Slovan”

23.09.2020 | 23:12
Ce scrie presa din Cehia despre ultimele transferuri realizate de FCSB Pactul patronilor impotriva celor de la Slovan
ADVERTISEMENT

Presa din Cehia a scris despre ultimele transferuri realizate de FCSB, după ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, pentru aducerea a patru jucători.

FANATIK a vorbit cu Dani Coman, președintele celor de la Astra Giurgiu, care a confirmat mutările și a precizat că în acest moment se pun la punct ultimele detalii.

ADVERTISEMENT

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a vorbit despre înțelegerea cu Gigi Becali și a spus că FCSB trebuie ajutată într-un astfel de moment.

Ultimele transferuri realizate de FCSB, dezbătute în presa din Cehia

Presa din Cehia nu vede cu ochi buni ultimele transferuri realizate de FCSB și scrie despre o înțelegere care îi va defavoriza clar pe cei de la Slovan Liberec, în condițiile în care gruparea ”roș-albastră” este lovită de un focar de Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Pactul patronilor împotriva celor de la Slovan Liberec. Românii împrumută în grabă patru jucători pentru un singur meci”, a titrat publicația iSport.cz despre mutarea pregătită de Gigi Becali.

”În timp ce Slovan Liberec se pregătește pentru meciul cu FCSB, din România, șeful și proprietarul fostei Steaua, Gigi Becali, caută rapid jucători care pot evolua și nu sunt pozitivi la Coovid-19. În ajunul meciului, el a inventat o afacere ‘fulger’ cu Astra Giurgiu și a cumpărat patru fotbaliști doar pentru meciul cu Slovan”, scriu jurnaliștii cehi.

ADVERTISEMENT

”Controversatul Gigi Becali caută jucători și un alt șef din fotbalul românesc îl va ajuta. Ioan Niculae, care are afaceri în îngrășăminte și e proprietar la Astra Giurgiu, a fost de acord să trimită patru jucători la FCSB.

Practic, întreaga linie de apărare. Ei urmează să semneze pe un an cu FCSB, însă contractele vor fi reziliate după meciul cu Slovan, așa este acordul”, mai subliniază publicația citată.

ADVERTISEMENT

”Astra nu evoluează anul ăsta în cupele europene. Așa că singurul dezavantaj al scenariului este că cei patru fotbaliști nu ar putea juca pentru niciun al treilea club în restul sezonului”, adaugă ziariștii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 14,75 este cota pentru “2 pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT