ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ce scrie presa din Italia după prestația lui Mihăilă din Fiorentina – Parma 3-3. D’Aversa: „Trebuia să omorâm meciul”

Autor: Cristi Maciuca | 07.03.2021 | 19:30
Ce scrie presa din Italia după prestația lui Mihăilă din Fiorentina - Parma 3-3. D'Aversa: „Trebuia să omorâm meciul”
Ce scrie presa din Italia după prestația lui Mihăilă din Fiorentina - Parma 3-3. D'Aversa: „Trebuia să omorâm meciul”. FOTO: Twitter

Valentin Mihăilă nu va uita niciodată meciul dintre Fiorentina și Parma. În ciuda finalului dramatic, care l-a supărat pe antrenorul D’Aversa, fostul fotbalist al Craiovei își va aminti mereu primul său gol în Serie A. Gazzetta dello Sport a analizat partida de pe Artemio Franchi.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a marcat pentru 3-2 în poarta Fiorentinei, în ultimul minut de joc, dar gruparea viola a restabilit egalitatea în prelungiri. Golul înscris de Mihăilă i-a impresionat pe jurnaliștii italieni.

Golul marcat de Valentin Mihăilă, autor și al unei pase de gol, a plecat de la o fază inițiată de către Dennis Man. Înainte ca olteanul să puncteze, fostul atacant al lui FCSB a trecut și el pe lângă gol, lovitura sa de cap ducându-se puțin pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport, după primul gol al lui Mihăilă în Serie A: „A înscris la capătul unui contraatac devastator”

În urma acestui rezultat, Parma a rămas pe locul 19 în clasament și nu a mai bătut pe nimeni din noiembrie 2020.

„Fiorentina nu a reușit să-și apere avantajul, oaspeții au fost aproape de victorie în ultimele secunde, dar totul s-a terminat cu un autogol. Parma a părut că va obține o victorie mare în fața Fiorentinei, după ce Mihăilă, jucător intrat la pauză, a înscris în minutul 90, la capătul unui contraatac devastator.

ADVERTISEMENT

În minutul 90+4, echipa lui D’Aversa a fost egalată după autogolul lui Iacoponi. Meciul s-a terminat cu un scor incredibil, 3-3. Gazdele s-au apărat pe final, după ce Kurtic a înscris pentru 2-2, iar Mihăilă a dat lovitura în minutul 90. Cu toate acestea, autogolul lui Iacoponi le-a interzis victoria oaspeților”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Roberto D’Aversa, dezamăgit de naivitatea fotbaliștilor Parmei

Antrenorul Parmei s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care elevii săi au tratat finalul de meci, după reușita de 3-2 a lui Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

„Cred că în ultimele meciuri mereu am fost peste adversar, cu excepția duelului cu Inter. Am înscris cu ușurință azi, dar din păcate nu ne întoarcem acasă cu un succes.

Am reușit să întoarcem scorul, ne-am reparat greșelile, dar nu am reușit să câștigăm. Trebuia să omorâm jocul pe final, le-am permis adversarilor să revină prea ușor în atac. Trebuie să rămânem pozitivi, să nu privim lucrurile doar într-o manieră negativă. Avem nevoie de un succes, iar de acolo să începem să urcăm”, a declarat Roberto D’Aversa, conform Parma Live.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!