Fotbal international

Ce scrie presa internațională despre Barcelona – Real, primul El Clasico al anului! „Malcom îi ține în viață pe catalani”

07.02.2019 | 00:13
AS a scris despre remiza înregistrată în semifinala Barcelona - Real Madrid

Prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei disputată între FC Barcelona și Real Madrid s-a terminat cu un rezultat de egalitate. Presa internațională a scris pe larg despre primul El Clasico al anului! Ziarele de casă s-au întrecut în laude la adresa formațiilor favorite. AS a titrat la puțin timp după încheierea partidei „Malcom o ține în viață pe Barcelona”. Marca a mers și ea pe ideea că Real a scos un egal mare pe Camp Nou. Mundo Deportivo a scos în evidență faptul că totul se va decide în returul de pe Santiago Bernabeu.

Ziariștii de la The Guardian au punctat și ei faptul că Malcom a salvat un rezultat de egalitate pentru FC Barcelona și a trimis totul în manșa secundă. „Clasicul Spaniei, Barcelona – Real se termină cu o remiză”, au scris și cei de la Record. „Primul El Clasico al anului s-a terminat nedecis”, au consemnat și cei de la A bola.

Ce scrie presa internațională despre Barcelona - Real, primul El Clasico al anului!

Ce scrie presa internațională despre Barcelona – Real, primul El Clasico al anului!

„El Clasico se termină egal” au titrat și italienii de la Gazetta dello Sport. „Malcom egalează și o păstrează în joc pe Barcelona”, au mai punctat și cei de la The Sun. 1-1 a arătat tabela de marcaj de pe Camp Nou la capătul a 90 de minute. FC Barcelona și Real Madrid își vor disputa calificarea în finala Cupei Spaniei pe 27 februarie, în returul de pe Santiago Bernabeu. A fost primul joc între cele două combatante în acest an.

Vasquez a deschis scorul când încă se mai așezau pe teren cele două formații și Real Madrid a părut de multe ori mai periculoasă în primul act. În actul secund, la puțin timp după ce Malcom a reușit să egaleze, pe teren a intrat și argentinianul Leo Messi.

  • 22.00 este ora la care se va disputa returu Real Madrid – FC Barcelona în semifinala Cupei Spaniei
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri