News

Ce se ascunde în spatele condiției fizice a președintelui Iohannis. Instructorul de fitness elucidează misterul: „Este impresionant”

15.01.2021 | 21:28
Ce se ascunde in spatele conditiei fizice a presedintelui Iohannis Instructorul de fitness elucideaza misterul Este impresionant
Elias Cristian Mayan-na este impresionat de mușchii președintelui. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În speranța că îndoielile vor dispărea ca prin minune și vor decide cu toți să-i urmeze exemplu, președintele Klaus Iohannis s-a prezentat vineri dimineață la Spitalul Militar Central din București pentru a-și face vaccinul anti-Covid.

Deși a durat doar câteva minute, evenimentul transmis în direct a stârnit un val uriaș de reacții în mediul online. Și nu doar despre decizia șefului statului de a se imuniza public, pentru că internauții au remarcat condiția fizică excelentă de îndată ce acesta și-a dezvelit brațul.

ADVERTISEMENT

Chiar și Elias, unul dintre cei mai apreciați instructori de fitness, s-a arătat impresionat de mușchii săi bine conturați, așa că nu trebuie să ne mire miile de share-uri, comentarii și meme-uri admirative care au inundat rețelele de socializare.

Ce spune instructorul de fitness despre condiția fizică a președintelui Iohannis

Ține foarte mult de felul în care trăiește cu totul. Este vorba de alimentație, de mișcare. Se vede că face activitate fizică pentru că are un tonus muscular.

ADVERTISEMENT

După 40 de ani tonusul muscular denotă că face mișcare. Acum nu știu dacă fitness sau altceva, este într-adevăr impresionant”,  a explicat instructorul de fitness Elias Cristian Mayan-na, pentru Știrileprotv.ro.

Președintele este om, și un om care are grijă de sănătatea lui și face sport. Și pentru societatea unde președintele era perceput ca fiind în vârstă sau cu anumite slăbiciuni umane, Iohannis este atipic pentru președintele ultimilor 30 de ani. Este o fascinație pentru un personaj care arată într-un fel, iată, are grijă de sănătatea lui”, a completat sociologul Gelu Duminică.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă gestul său îi va determina pe oameni să ia cu asalt centrele de vaccinare din țară începând de luni, 18 ianuarie, când începe oficial etapa a doua a campaniei de imunizare anti-Covid, dar un lucru e cert: președintele a câștigat la capitolul imagine în comparație cu ceilalți lideri ai lumii care au acceptat să fie filmați sau fotografiați în timpul vaccinării.

Ne referim la Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, premierul grec Kyriakos Mitsotakis, președintele turc Recep Tayp Erdogan, premierul israelian Benjamin Netanyahu și, bineînțeles, noul președinte al Statelor Unite, Joe Biden.

ADVERTISEMENT

Este o procedură simplă, nu doare și subliniez că este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea normelor ne vor scoate din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis imediat după ce i s-a administrat vaccinul împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT