News

Ce se ascunde în spatele dramei prin care a trecut mama sinucigașă din Timișoara. A fost înșelată cu bona copiilor

Ies la iveală noi detalii din viața tinerei din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje cu cei doi copii în brațe. A fost înșelată de bărbatul cu care a vrut să-și refacă viața după divorț.
07.05.2022 | 17:01
Ce se ascunde in spatele dramei prin care a trecut mama sinucigasa din Timisoara A fost inselata cu bona copiilor
Fosta soacră a tinerei a făcut mai multe dezvăluiri Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tânăra mamă a divorțat de soțul său în anul 2020. Ulterior, femeia a încercat să-și refacă viață cu un bărbat, cunoscut drept un om de afaceri influent, însă lucrurile nu au mers cum și-a dorit, Iulia alegând să se separe de acesta.

Mama sinucigașă din Timișoara a fost înșelată cu bona copiilor

Mama fostului soț al Iuliei, Elisabeta, a făcut o serie de declarații șocante despre relația tinerei cu iubitul ei, bărbatul de care se despărțise cu puțin timp înainte de tragedie.

ADVERTISEMENT

Bunica paternă a celor doi copii a explicat că Iulia i-ar fi povestit foarte puțin din ceea ce se întâmpla în relația sa cu Marcel, mărturisindu-i că l-ar fi prins pe bărbat în timp ce o înșela cu bona micuților.

Iulia Billi și-a vizitat fosta soacră pe 18 aprilie, atunci când aceasta din urmă își celebra ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, tânăra mamă și-a deschis sufletul în fața Elisabetei și i-a oferit câteva detalii din relația sa cu Marcel, bărbatul cu care forma un cuplu, după divorțul de soțul ei, Alexandru.

Iuliana regreta despărțirea de tatăl copiilor

Potrivit bunicii paterne a copiilor, tânăra i-ar fi spus că l-a prins pe Marcel că o înșeală, chiar cu bona celor mici, mărturisind că regretă relația cu bărbatul și își dorește să se împace cu tatăl micuților.

ADVERTISEMENT

Iulia i-a cerut și iertare fostei sale soacre, motivând că era tânără și nu și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, iar Elisabeta i-a spus că o va ierta, deoarece este mama nepoților ei.

”Mi-a spus doar că l-a prins că a înșelat-o cu bona. Nu știu, bonă, menajeră, ce aveau ei acolo”, a declarat Elisabeta, soacra Iulianei, relatează WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Iulia și tatăl copiilor ei urmau să se recăsătorească. Cei doi au decis să se împace și au mers pe data de 19 aprilie pentru a depune actele la Primăria Timișoarei.

ADVERTISEMENT