News

Ce se întâmplă acum cu fiica pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel! Mama ei naturală face dezvăluiri

01.04.2019 | 17:35
Ce se întâmplă acum cu fiica pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel!

Angelica Constantin, mama biologică a fetiței pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel, a vorbit despre cât de des o vizitează pe micuța sa, Mariuca, dar și dacă se mai interesează de cea care i-a fost mama o perioadă.

Ce se întâmplă acum cu fiica pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel

Potrivit wowbiz.ro, Angelica a fost găsită într-un cimitir bucureștean, cerșind, iar acum își trăiește viața așteptând slujbele de înmormântare ori pe cele de pomenire de la locurile de veci pentru a apuca pungile cu pomană sau colivă. Adună mâncare pentru a avea în timpul săptămânii, apoi sâmbăta și duminica revine pentru ”aprovizionare”.

După scandalul peste care s-a pus deja praful, Angelica a revenit la gânduri mai bune, cerându-și chiar iertate public față de Luminița Anghel pentru tot răul pe care i l-a făcut opunându-se adopției Măriucăi.

Ce se întâmplă acum cu fiica pe care a vrut să o adopte Luminița Anghel! Mama ei naturală face dezvăluiri
Angelica regretă că nu a lăsat-o pe fiica sa alături de Luminița Anghel

”Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel”

Întrebată ce plan are acum, femeia a spus: „Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel. Doamna Luminița Anghel, va rog să mă iertați! Mi-ați iubit fata și îmi pare rău că am luat-o de la dumneavoastră! Am luat-o din răzbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastră! Să vă trăiască copilașul, Filip!”.

Angelica a recunoscut, de această dată cu mândrie, că fetița ei întreabă des de artistă, fetița chiar reprosându-i că nu a lăsat-o în brațele ei. „Da! Întreabă! Și o iubește și acum și îmi pare bine! Îmi spune: Mami, sunt puțin supărată pe ține. Dacă mă lăsai la Luminița Anghel ajungeam o vedetă și o artista, pentru că eu vreau să fiu artista. Rău ai făcut că nu m-ai lăsat”, a spus Angelica Constantin.

Tags: