Life

Ce se întâmplă acum cu Radu Palanță, mecanicul cu voce de aur care a câștigat Românii au talent 2022. Anunț de pe patul de spital

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent 2020, a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care obișnuia să lucreze ca mecanic auto?
15.09.2022 | 14:25
Ce se intampla acum cu Radu Palanta mecanicul cu voce de aur care a castigat Romanii au talent 2022 Anunt de pe patul de spital
Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent, a transmis un mesaj de pe patul de spital. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Palaniță a dezvăluit în mediul online că a suferit o intervenție chirurgicală, dar că se afla în afara oricărui pericol. În anul 2020, a câștigat concursul Românii au talent, iar viața lui s-a schimbat complet.

Radu Palaniță, mecanicul auto care a câștigat Românii au talent, mesaj pentru fani de pe patul de spital

Radu Palaniță nu a avut deloc o viață ușoară. A îndurat numeroase lipsuri și a fost nevoit să muncească de la vârsta de 14 ani, însă situația s-a schimbat radical după ce a câștigat finala Românii au talent în anul 2020. 

ADVERTISEMENT

După terminarea show-ului, el a continuat să cânte la diferite evenimente și chiar la teatru, având zeci de mii de admiratori.

Cu aceștia ține legătura prin intermediul rețelelor sociale, anunțând orice noutate care se petrece în cariera sau în viața sa personală.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, câștigătorul Românii au talent a publicat o fotografie de pe patul de spital și a mărturisit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

El s-a operat de hernie ombilicală, însă totul a decurs bine, astfel că se află în afara oricărui pericol. Chiar dacă pentru următoarea perioadă are interzis din partea medicilor să se întoarcă pe scenă, Radu Palaniță a mărturisit că abia așteaptă să revină la ceea ce îi place să facă.

ADVERTISEMENT

„O scurtă intervenție chirurgicală (hernie ombilicală) care a decurs foarte bine. Mulțumesc din suflet domnului doctor Daniel Bechir și tuturor cadrelor medicale care au avut și au încă grijă de mine.

Vă doresc, la rându-mi, sănătate multă! Sunt scutit de la a cânta, dar revin odată ce sunt recuperat! Weekend pe placul vostru să fie!”, a scris Radu Palaniță pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

Radu Palaniță nu regretă ca s-a apucat de cântat la o vârstă înaintată

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, Radu Palaniță a mărturisit că nu regretă felul în care lucrurile s-au petrecut pentru el și chiar dacă vârsta la care s-a apucat a fost una înaintată, niciodată nu este prea târziu pentru a-ți urma visul.

„Nu-mi pare rău. Dacă Dumnezeu a considerat ca la 35 de ani să încep să cânt, atunci înseamnă că asta a fost dorința Lui și până atunci am înmagazinat muzica și acum o ofer mai departe”, a declarat Radu Palaniță pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT