Life

Cum arată acum vila pe care s-au luptat copiii lui Ion Dolănescu. Dragoş şi Ionuţ s-au judecat 7 ani pentru ea

Ce s-a întâmplat și cum arată acum vila pe care s-au luptat copiii lui Ion Dolănescu? Dragoş şi Ionuţ Dolănescu s-au judecat 7 ani pentru locuința aflată pe strada Căimătei.
05.09.2022 | 12:48
Cum arata acum vila pe care sau luptat copiii lui Ion Dolanescu Dragos si Ionut sau judecat 7 ani pentru ea
Ce se întâmplă acum cu vila pe care s-au luptat copiii lui Ion Dolănescu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu s-a judecat timp de 7 ani cu fratele său, Dragoș, pentru vila lui Ion Dolănescu, însă a reușit să câștige procesul. Fiul regretatului artist se ocupă de casa lăsată moștenire de acesta.

Ce se întâmplă acum cu vila pe care s-au luptat copiii lui Ion Dolănescu

Vila regretatului interpret se află acum în proces de renovare după ce a fost câștigată de fiul său, Ionuț Dolănescu, care s-a luptat în instanță timp de 7 ani cu fratele său.

ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu are de gând să transforme casa din strada Căimăței și să-i redea frumusețea de altădată.

Muncitorii se află zilnic la vilă, iar în curtea acesteia se află materiale de construcții, nisip și unelte care vor fi utilizate pentru renovarea acesteia, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Dragoș și Ionuț Dolănescu s-au luptat timp de 7 ani în instanță pentru vila tatălui lor, iar acesta din urmă a avut câștig de cauză.

Fiul lui Ion Dolănescu a construit deja o terasă în spatele vilei, care are o vechime de peste un secol.

ADVERTISEMENT

Vila a fost ridicată chiar de unul dintre cei mai de seamă scriitori români, Barbu Ștefănescu Delavrancea. După moartea prozatorului, în vilă a locuit fiica sa, Cella Delavrancea, o pianistă talentată, care a cântat alături de George Enescu.

Interiorul vilei conține vitralii, sobe din teracotă și uși din lemn masiv, elemente care îi reda atmosfera din secolul trecut.

ADVERTISEMENT

Tavanul și pereții sunt îmbrăcați în lemn. În plus, ușa de la intrare și gardul de fier au fost aduse chiar din Franța, de Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Ionuț Dolănescu, dezvăluire despre părinții său. De ce s-au împăcat Ion Dolănescu și Maria Ciobanu după 30 de ani

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu și-au vorbit timp de 30 de ani, iar fiul lor, Ionuț, este cel care a reușit să-i împace.

Artistului nu i-a fost ușor să-i readucă pe părinții lui împreună, dar a reușit. Momentul s-a petrecut în timpul unei emisiuni în direct.

“Am reușit, după 30 de ani, să îi împac și acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune în direct și am riscat foarte mult, pentru că tata putea să plece.

El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult împreună cu doamna Elise Stan, dar iată că lucrul s-a întâmplat, până la urmă.

Eu am început să plâng, mama a uitat și textul… a fost un moment foarte emoționant. Eu cred că ambii își doreau această împăcare.”, a povestit Ionuț Dolănescu la Etno TV.

ADVERTISEMENT