Life

Ce se întâmplă cu actorul Constantin Zamfirescu, după ce s-a operat de cancer: “Mai am doar un rinichi”

Actorul Constantin Zamfirescu a vorbit despre operația grea prin care a trecut anul trecut.
08.07.2021 | 00:19
Ce se intampla cu actorul Constantin Zamfirescu dupa ce sa operat de cancer Mai am doar un rinichi
Ce se întâmplă cu actorul Constantin Zamfirescu, după ce s-a operat de cancer: "Mai am doar un rinichi". Sursa facebook
ADVERTISEMENT

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut și ca Gogoașă, a trecut prin momente dificile anul trecut. A fost operat de cancer și mai are doar un rinichi.

A rămas însă la fel de optimist ca întotdeauna și spune că recuperarea a decurs foarte bine.

Ce se întâmplă cu actorul Constantin Zamfirescu, după ce s-a operat de cancer

Actorul Constantin Zamfirescu a fost greu încercat de viață. Ultima lovitură a primit-o anul trecut când a aflat că are cancer. A fost nevoit să se opereze și doctorii i-au scos un rinichi. “Gogoașă” a rămas însă la fel de optimist și a depășit cu bine perioada grea.

ADVERTISEMENT

Acesta spune că are un regim alimentar foarte strict pe care îl va respecta toată viața, în plus trebuie să bea și cât mai multe lichide. Din șase în șase luni merge să facă un control pentru a vedea dacă totul este bine. După operație nu a fost nevoit să ia medicamente și nici să facă chimioterapie.

“Tot restul vieții am să pasc gazon. Adică verdețuri. Și nu toate.

Datorită faptului că organismul meu a dezvoltat o tumoră malignă este probabil să mai poată recidiva, iar proteină animală este cunoscut că hrănește celulă tumorală”, a spus Constantin Zamfirescu, pentru Ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul a început chiar să și muncească. După ce a renunțat la televiziune acesta și-a făcut o trupă de comedie care se numește Sabotorii.

“Dacă nu ai public care să râdă, este foarte greu, iar acum, de când am revenit pe scenă, retrăiesc momentele în care eram răsplătit pentru poanta bună pe care o spunem, iar la final de spectacol, eu și colegii mei să primim aplauzele, binemeritata hrană pentru sufletul artistului”, a mai declarat actorul.

ADVERTISEMENT

Constantin Zamfirescu are o familie numeroasă

Cunoscutul actor se mândrește cu o familie numeroasă. Are patru copii minunați. Omar (26 de ani), Luiza (25de ani), David (18 ani) și Sara (16 ani). Constantin Zamfirescu a mai avut o fetiță, dar aceasta a murit.

“Când devii părinte, nu îți mai aparține în totalitate, poate un 5 la sută. Restul devine o dedicație pentru tot restul vieții, ca pruncul tău să fie bine.

ADVERTISEMENT

Că nu se întâmplă asta, disperarea poate pune stăpânirea pe orice părinte. Dar nu trebuie să uităm că panica este jumătate din boală, iar optimismul este jumătate din vindecare”, a mai spus Constantin Zamfirescu

ADVERTISEMENT