Life

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Vecinii spun că a dispărut de câteva săptămâni

12.09.2020 | 15:42
Ce se intampla cu Adriana Iliescu Vecinii spun ca a disparut de cateva saptamani
Adriana Iliescu a devenit cunoscută în România din 2004, drept cea mai vârstnică mamă
ADVERTISEMENT

Considerată și cea mai vârstnică mamă din România, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. În prezent aceasta are vârsta de 82 de ani este de negăsit.

Mai mult, vecinii femeii susțin că ar fi dispărut de câteva sătămâni, dar și că ar fi recurs și la un alt gest, unul de izolare extremă. Mulți dintre cei care o cunosc pe fosta profesoară susțin că nu au mai văzut-o de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Totodată, unii s-au gândit la ce este mai rău și din pricina faptului că aceasta are și o vârstă înaintată, iar pandemia cu noul virus pare departe să se fi închiat.

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, după ce vecinii au spus că a dispărut de acasă

Adriana Iliescu a devenit cunoscută publicului din România drept cea mai bătrănă mama din țara noastră. A decis să rămână gravidă în 2004, în anul în care a ieșit la pensie și să apeleze la o procedură de fertilizare in vitro.

ADVERTISEMENT

Gestul femeii a fost unul care a uimit toată țara, cazul fiind unul foarte mediatizat la acea vreme. În momentul actual o adolescentă în toată firea, fiica fostei profesoare a venit pe lume pe 16 ianuarie 2005 și se numește Eliza Maria Bogdana.

Fata are 16 ani în prezent și se pare că între ea și mama ei există anumite tensiuni. Acesta ar fi fost și motivul pentru care, în urmă cu câteva luni, odată cu pronunțarea stării de urgență, Adriana Iliescu a decis să se izoleze temeinic în domiciliul ei.

ADVERTISEMENT

La început de septembrie 2020, vecinii femeii susțin că nu au mai văzut-o pe aceasta de trei săptămâni. Potrivit celor de la wowbiz, femeia de 82 de ani ar fi decis să își deconecteze și telefoanele pe care le avea.

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. Vecinii spun că a dispărut de câteva săptămâni
Adriana Iliescu este de negăsit de câteva zile

De aceea, nu poate fi contactată de către nimeni. Unii dintre vecinii săi au mai povestit că până nu de curând Adriana Iliescu putea fi văzută și atunci când trebăluia prin curtea casei lor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a ales un trai modest pentru ea și Eliza, fosta profesoară din Capitală este adesea foarte activă și obișnuia să se deplaseze și până la magazine pentru a face cumpărături. Cei care locuiesc în preajma Adrianei Iliescu au mai susținut că se vor interesa de situația ei. Mai mult, numerele de telefon pe care le utiliza ar fi putut fi dezactivate și din pricina neachitării unor facturi. Fata ei ar fi fost reperată însă de câteva ori de către ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT