Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Alex Cicâldău! U Craiova, detalii despre fotbalistul care a stat două zile la terapie intensivă. FOTO

17.04.2019 | 19:41
Ce se intampla cu Alex Cicaldau U Craiova detalii despre fotbalistul care a stat doua zile la terapie intensiva FOTO

Universitatea Craiova a oferit detalii despre situația lui Alex Cicâldău, fotbalist care a stat două zile la terapie intensivă. Internaționalul român a fost internat de urgență la spital după eșecul suferit de gruparea din Bănie pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, scor 1-2, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano.

U Craiova a anunțat ce se întâmplă cu Alex Cicâldău

Anunțul că Alex Cicâldău a fost internat în spital la finalul partidei dintre FC Viitorul Constanța și Universitatea Craiova a fost făcut de Mihai Rotaru. Mijlocașul s-a simțit rău, iar medicii i-au anunțat pe olteni că fotbalistul a jucat cu enterocolită.

“Cicâldău a jucat cu enterocolită, nu ne-am dat seama în timpul meciului de la Viitorul, el e internat de două zile la terapie intensivă. După meci, imediat, a plecat la terapie intensivă”, a spus Mihai Rotaru, patronul lui U Craiova, conforn  Telekom Sport.

Mesajul postat de U Craiova pe pagina oficială de Facebook

Alex Cicâldău, apt pentru Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

După două zile de la anunțul făcut de Mihai Rotaru în legătură cu problemele medicale pe care le-a avut Alex Cicâldău, mijlocașul transferat pentru un milion de euro de Universitatea Craiova de la FC Viitorul Constanța a revenit la antrenamentele grupării din Bănie. “Alex Cicâldău a revenit astăzi la antrenamente și este 100% ap pentru jocul de vineri cu Astra Giurgiu“, este mesajul postat de U Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, Alex Cicâldău a susținut primul antrenament sub comanda lui Corneliu Păcuraru, antrenorul care i-a luat locul lui Devis Mangia pe banca tehnică a Universității Craiova. Astfel, mijlocașul român este disponibil pentru partida pe care oltenii o vor juca vineri, 19 aprilie, de la ora 21.00, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Betano.

 

Tags: