Life

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel la azilul în care a fost internat? Dezvăluire tristă despre marele actor

Alexandru Arșinel este spitalizat de două luni într-un cămin de bătrâni, însă nimeni nu mai știe care este starea de sănătate a maestrului în vârstă de 83 de ani.
13.08.2022 | 12:29
Ce se intampla cu Alexandru Arsinel la azilul in care a fost internat Dezvaluire trista despre marele actor
Ce mai face Alexandru Arșinel de când este internat în azil. Detalii oferite de angajați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel la azilul în care a fost internat. Angajații centrului au făcut o dezvăluire tristă despre marele actor care nu se mai poate deplasa și se folosește de un scaun cu rotile. În plus, este foarte slăbit.

Ce mai face Alexandru Arșinel de când este internat în azil. Detalii oferite de angajați

Alexandru Arșinel este internat într-un cămin de bătrâni, unde angajații refuză să ofere informații despre starea lui de sănătate. Oamenii de la centru nu au voie să discute despre problemele cu care se confruntă actorul.

ADVERTISEMENT

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu.

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a declarat un angajat al azilului pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel, privat de legătura cu oamenii din exterior

În aceeași situație sunt și prietenii și apropiații lui Alexandru Arșinel, care nu mai reușesc să ia legătura cu renumitul actor. Angajații din cadrul Teatrului de Revistă Constantin Tănase susțin că actorul nu mai are telefon.

Mai exact, artistul este privat de legătura cu oamenii din exterior, decizia fiind luată de fii săi, Cristian și Bogdan. Totul este învăluit în mister, colegii de la teatru fiind convinși că revederea cu ei i-ar prinde bine actorului.

ADVERTISEMENT

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală  vizavi de el.

Înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

ADVERTISEMENT

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au spus angajații teatrului, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT