Life

Ce se întâmplă cu Alexia Eram și Mario Fresh. Ce crede fiica Andreei Esca despre ”pauza în relație”

21.11.2020 | 14:42
Ce se intampla cu Alexia Eram si Mario Fresh Ce crede fiica Andreei Esca despre pauza in relatie
Alexia Eram, cadou fabulos pentru Mario Fresh, la întoarcerea din Dubai. Ce i-a cumpărat iubitului ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La o săptămână de la operația de apendicită, Alexia Eram pare să se simtă foarte bine și se bucură de timpul petrecut cu iubitul ei. Pe rețelele de socializare, tânără a discutat despre un subiect mai sensibil, și anume pauzele în relație.

Fiica Andreei Esca este într-o relație cu solistul Mario Fresh de mai bine de patru ani, iar cei doi par ră se înțeleagă foarte bine, dovadă fiind postările din mediul online și declarațiile de dragoste făcute public.

ADVERTISEMENT

Recent, Alexia Eram a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, unde și-a lămurit urmăritorii cu privire la curiozitățile acestora, iar răspunsurile ei au făcut furori în mediul online.

Ce cred Alexia Eram și Mario Fresh despre ”pauza în relație”

În urmă cu o săptămână, Alexia Eram și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să treacă printr-o operație de apendicită. Intervenția a decurs foarte bine, iar tânăra și-a revenit complet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este la fel de activă pe rețelele de socializare și chiar s-a gândit să le răspundă urmăritorilor la diverse curiozități pe contul ei de Instagram. Fiica Andreei Esca nu s-a sfiit să răspundă și la cele mai inconfortabile întrebări și a oferit detalii despre relația ei cu Mario Fresh.

Fanii au întrebat-o pe influenceriță ce părere are despre pauza într-o relație, iar Alexia Eram a răspuns ferm că nu crede într-o astfel de pauză, pe care o vede mai degrabă ca pe o despărțire definitivă.

ADVERTISEMENT

,,Pauza într-o relație nu există!”, a spus Alexia, iar răspunsul ei a fost susținut de Mario Fresh, care s-a dovedit a fi de aceeași părere.

În plus, fanii i-au văzut pe Alexia și pe Mario tot mai rar împreună, motiv pentru care s-au întrebat dacă nu cumva s-a întâmplat ceva între cei doi tineri.

ADVERTISEMENT

,,De ce nu te mai vezi cu Mario că ne este dor de voi să vă vedem împreună?”, a fost curiozitatea unui internaut.

,,Sunt chiar cu iubitul meu acum, uitați.”, a fost răspunsul Alexiei, semn că lucrurile stau foarte bine între ea și iubitul ei, Mario Fresh.

ADVERTISEMENT
Tags: