Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Alin Minteuan după ce Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj. Decizia ardelenilor

22.03.2019 | 11:32
Ce se intampla cu Alin Minteuan dupa ce Dan Petrescu sa intors la CFR Cluj Decizia ardelenilor

Dan Petrescu a decis să se întoarcă la CFR Cluj, după ce și-a reziliat contractul cu Guizhou Hengfen, echipă care evoluează în Liga a 2-a din China, iar ardelenii au hotărât ce se va întâmpla cu Alin Minteuan în următoarea perioadă.

Ce se întâmplă cu Alin Minteuan după ce Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj

Alin Minteuan a fost neînvins pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj în perioada în care a fost antrenor principal al campioanei României, iar oficialii din Gruia nu doresc să renunțe la seviciile sale. Astfel, acesta nu va părăsi formația ardelenilor, ci o să îi fie secund lui Dan Petrescu, anunță sport.ro.

Alin Minteuan a câștigat toate cele cinci meciuri în care a stat pe banca CFR-ului, iar oficialii din Gruia sunt de părere că antrenorul în vârstă de 42 de ani care semnase un nou angajament cu campioana României după sezonul regulat poate să ajute mult echipa și din postura de antrenor secund.

Alin Minteuan îl felicită pe Alexandru Păun pentru golul înscris în Viitorul - CFR Cluj, scor 0-1
Alin Minteuan îl felicită pe Alexandru Păun pentru golul înscris în Viitorul – CFR Cluj, scor 0-1

Alin Minteuan a mai colaborat cu Dan Petrescu

Înainte să îl înlocuiască pe banca tehnică a CFR-ului pe Antonio Conceicao, antrenor demis la începutul anului 2019, Alin Minteuan a fost principal la echipa a doua a formației din Gruia, acolo unde a ajuns pe 31 iulie 2018. Mai mult, Minteuan a fost antrenor secund la CFR Cluj în perioada iunie 2013 – iunie 2018, acolo unde a colaborat cu Vasile Miriuță, Francisc Discan, Dan Petrescu, Antonio Conceicao, Petre Grigoraș, Eugen Trică și Mircea Rednic.

Din postura de jucător profesionist de fotbal, Alin Minteuan a evoluat la echipe precum CFR Cluj, Hapoel Beer Sheva, Gloria Bistrița, U Cluj și Rapid București. Pentru formația din Gruia a jucat în 76 de meciuri și a dat 4 goluri.

Tags: