Life

Ce se întâmplă cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Soțul ei, Ilan, a făcut anunțul

24.03.2021 | 16:32
Ce se intampla cu Alina Laufer dupa ce a nascut prematur Sotul ei Ilan a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Alina Laufer a devenit mămica unor gemeni în urmă cu fix o lună, iar soțul ei a făcut acum marele anunț după ce femeia a născut prematur. Aceasta se va întoarce, în sfârșit, acasă!

Omul de afaceri este în culmea fericirii după ce a aflat că soția lui va reuși să se întoarcă cu cei doi bebeluși care au venit pe lume la 29 de săptămâni. În tot acest timp, blondina a fost sub supraveghere medicală, la fel și micuții, iar acum sunt toți trei în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Ilan a postat pe Instagram mesajul prin care a anunțat că doctorul i-a dat voie soției sale să fie acasă cu cei doi gemeni.

Alina Laufer are liber de la medici după ce a născut acum o lună. Ilan: „Am foarte mari emoții”

Starea gemenilor s-a îmbunătățit după ce au venit pe lume prematur. Aceștia au început să ia în kilograme, iar acum părinții sunt extrem de bucuroși, însă serioși căci trebuie să aibă mare grijă de copilași, să fie mult mai atenți cu ei.

ADVERTISEMENT

„Dragi prieteni, am foarte mari emoții. Mâine îi aduc acasă pe prințișorii mei iubiți și pe mama lor, eroina mea. Toți sănătoși și voinici, așa cum m-am rugat zilnic la Dumnezeu. Abia aștept să îi iau acasă pe toți!”, a scris Ilan Laufer pe Instagram.

Gemenii cântăresc deja două kilograme, iar mămica lor a vorbit despre cum se simte acum într-o intervenție la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

ADVERTISEMENT
ilan alina laufer
Ilan Laufer a postat pe Instagram o imagine cu copilașii săi în care se poate vedea cât este de emoționat

Gemenii Alinei cântăresc deja mai bine de 2 kilograme

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon.

ADVERTISEMENT

În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor”, a declarat Alina Laufer.

 

ADVERTISEMENT