Fotbal intern

Ce se întâmplă cu Andrei Vlad! Când ar putea să revină în poarta FCSB. Exclusiv

19.04.2021 | 16:57
Ce se intampla cu Andrei Vlad Cand ar putea sa revina in poarta FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a ratat meciul FCSB – FC Botoşani 2-1, primul al “roş-albaştrilor” în play-off-ul Ligii 1. Portarul s-a accidentat înaintea partidei de la Astra, iar FANATIK a aflat ultimele detalii despre situaţia acestuia.

Din informaţiile FANATIK, Andrei Vlad a efectuat un RMN în cursul zilei de luni, iar problemele medicale nu sunt aşa de grav cum s-a crezut în primă fază. Cu toate acestea, prezenţa lui pe teren în meciul cu Academica Clinceni va fi decisă în ziua partidei.

ADVERTISEMENT

Care este situaţia lui Andrei Vlad: poate reveni în Academica Clinceni – FCSB

FANATIK a aflat că Andrei Vlad ar putea să intre în poartă pentru meciul Academica Clinceni – FCSB, însă doar dacă va fi apt din punct de vedere medical joi, în ziua partidei din etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. În caz contrar, aşa cum s-a întâmplat şi cu FC Botoşani, poarta liderului va fi apărată de Cătălin Straton.

La finalul meciului cu FC Botoşani, Toni Petrea a susţinut că problemele lui Andrei Vlad au apărut după meciul din Supercupa României, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“A fost o surpriză neplăcută la Vlad. A simțit niște probleme medicale după meciul din Supercupă și n-am avut ce să facem. Avem încredere în Straton, este un portar cu experiență”, a declarat Toni Petrea.

Probleme cu accidentările pentru FCSB în startul play-off-ului

FCSB a intrat de pe primul loc în play-off, însă echipa lui Toni Petrea a avut probleme de efectiv pentru meciul cu FC Botoşani. Andrei Miron şi Darius Olaru s-au accidentat în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi vor rata primele meciuri din play-off, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cei doi, Florinel Coman este out până la finalul sezonului din cauza accidentării suferite în partida România – Macedonia de Nord 3-2. FANATIK a anunţat că mijlocaşul ofensiv va sta pe tuşă pentru o perioadă mai lungă de timp, iar Gigi Becali a susţinut că pierderea este una importantă pentru echipă.

“Ce să mai facem acum? Asta e situaţia. I-a zis MM de la început, dacă simţi ceva să te opreşti. Se pare că s-a oprit prea târziu. E o pierdere foarte importantă pentru noi”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 20:15, Academica Clinceni va primi vizita celor de la FCSB, meci programat în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. După prima etapă, echipa lui Toni Petrea şi-a păstrat distanţa de un punct faţă de CFR Cluj, marea rivală în lupta pentru titlu.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT